Studii: Facultatea de filologie română și drept (USM). Master în Administrarea publică locală, Korea de Sud, Seul.

Ocupație: Notar public, textier, fondatoarea Fundației de caritate Viorica Nagacevschi, președinte ORDA, cofondator Klumea.

Pasiuni: Muzica, poezia

Limbi străine: Franceza engleza

Ultima carte citită: „Viața pe un peron” de Octavian Paler

Sugerează și tu o doamnă notorie!

Viorica Nagacevschi este notar, poet, mamă și o femeie puternică. Așa este descrisă autoarea romanului de dragoste – „Grădinarul din rai”. O femeie plină de viață, ambițioasă și un bun profesionist în tot ceea ce face.

Viorica nagacevschi

Viorica NagacevschiA lansat Fundaţia de caritate „Viorica Nagacevschi”. Această Fundaţie are ca scop susţinerea tuturor persoanelor care din anumite motive nu-şi pot satisface dreptul la o viaţă normală.

„Notariatul este jobul de bază care mă face să mă simt un om ca și toți ceilalți care merg la serviciu, își fac meseria de zi cu zi, vin seara acasă obosiți după o zi plină de studiere a diferitelor proiecte, dosare de moșteniri etc… Foarte multă lume crede că romantismul este modul meu de viață. Sunt cu mult mai dură. Legea nu lasă loc de joc de sentimente sau de rime albe. E cu mult mai strictă și nu poți să o joci așa cum îți dorești. De aceea mi-e dragă viața, anume așa cum este azi, cu limite de măsură”, a mărturisit aceasta într-un interviu pentru Ziarulnational.md.

Viorica Nagacevschi

În calitate de textier, aceasta colaborează cu mulți din interpreții noștri: Vitalie Dani, Adrian Ursu, Geta Burlacu, Aurel Chirtoacă, Aura etc. Hiturile apar de la sine, cum ar fi: Orheianca, De dorul tău, Nu-mi lua din Rai, Unica, Aș da orice etc.

Foto: Ellene Mocrii, Gourmand, AQA Logistic

Sursa: EALider

Sugerează și tu o doamnă notorie!