Studii: Școala de Arte Plastice ,,Sciusev” din Chișinău; Calificarea învățător în învățământul primar la Colegiul Pedagogic ,, Alexei Mateevici; Facultatea de ,,Istorie și filosofie” (USM); Masterat ,, Arheologie și Istorie Antica”(USM); Absolventa cursului ,, Dezvoltarea abilităților de conducere pentru femei în afaceri”, EBRD BAS Moldova.

Ocupație: Inițiatoarea Școlii de CreaȚie: DaVinci; Șefa Secției Educație în cadrul Colegiului Pedagogic ,,A. Mateevici” din Chișinău, Trainer în cadrul centrului Lila- cursul „Renașterea femeii” inițiat de Sanda Filat.

Pasiuni: Arta, lectura, psihologia

Limbi Străine: Engleza, rusa.

Ultima carte citită: ,,Как быть интересным 10 простых шагов” – Джессика Хэги, ,,Judecata morală la copil ”-Jean Piaget.

Sugerează și tu o doamnă notorie!

valentina ZeleniucActivă și dornică de a schimba lucrurile din jurul său, plină de energie și optimistă, Valentina Zeleniuc este cea care a pus bazele Școlii CreaȚie DaVinci unde a îmbinat pasiunile și visul copilăriei: copiii, arta, psihologia și munca asiduă zi de zi. Școala este vizitată de către cei care și-au dorit să descopere o lume nouă, interesantă și plină de aventuri. Aici vin copii de la vârsta de 3 ani inclusiv și părinții lor, depinde de cerințele și dorințele familiei. Cursurile sunt diverse, însă accesibile pentru toate vârstele.

Pe lângă aceasta, Valentina a participat activ în cadrul mai multor proiecte cum ar fi Campania socială „Tu nu ești singur” alături de Altruism Moldova, programul de mentorat „Inspir-o!”. Împreună cu UNICEF și Centrul Media pentru Tineri a realizat proiectul ,,Familia mea = familie fără violență”, de asemenea a organizat flashmobul ,, Nu tolera violența împotriva copiilor”. A participat alături de Edujoc la Bostaniada 2013, a fost președinta juriului la concursul Desenelor cu Dovleci.

Valentina Zeleniuc„Îmi plac lucrurile pe care pot să le redau în culori. Mă implic în toate proiectele care au sens şi valoare în viaţa mea. Cel mai important si de valoare proiect este Școala de CreaȚie DaVinci unde creștem copii puternici şi educăm maturi ,, defectaţi”. Mă implic în campaniile de caritate foarte des. La fel am participat în cadrul mai multor programe. Recent am inițiat un curs inedit pentru adolescent ,,Am reușit””, a precizat Valentina.

Pe lângă toate acestea, Valentina ajută alte femei să capete încredere în sine prin activități de art-terapie, precum și prin întâlniri tematice în cadrul mai multor organizații.

Are peste 45 de dimplome, certificate care confirmă participarea, organizarea și premierea în diverse concursuri, programe, etc.

Foto: Facebook.com

Sursa: EALider.md

Sugerează și tu o doamnă notorie!