Studii: Licențiată în Istorie și Relații Internaționale; magistru în Relații Internaționale și Studii Europene;

Ocupații: Profesoară de Istorie la Liceul Prometeu Prim; Fondatoarea brandului NaneTTy și designerul acestui brand; Cofondatoarea brandului Gusto Pretzel

Pasiune: Cea mai mare pasiune sunt călătoriile, să cunoască oameni și locuri noi. O altă pasiune este gătitul. O altă pasiune este combinația de culori, stofe, pentru a crea ceva plăcut ochiului.

Limbi străine: Engleză, franceză, rusă.

Ultima carte citită: „Dincolo de vîrf” de Zig Ziglar

Sugerează și tu o doamnă notorie!

A început și ea, ca orice fetiță, de la hăinuțele pentru păpuși. Apoi și-a cusut singură gulerașe și mașete albe pentru uniformă. Ajunsă o doamnă în toată firea a început să conceapă haine pentru ea în stil office.

Natalia Bolohan

Natalia Bolohan este profesoara de istorie care nu vrea să se despartă de copii, femeia de afaceri căreia îi reușește să aibă mereu la gheretă covrigi calzi, să transmită copiilor primele noțiuni de business și să îmbrace deosebit femeile din Moldova care optează pentru stilul clasic.

Natalia Bolohan

Natalia Bolohan a lansat de curând un nou brand vestimentar autohton, „NaneTTy”. Aceasta este menită să îmbrace femei sofisticate: office şi cocktail, şi poartă semnătura designerului vestimentar Natalia Bolohan.

bolohan

„Afacerea a pornit într-un moment crucial pentru familia noastră și a pornit de la Covrigi. Totul decurgea ok și normal, cum ar spune mulți, până nu am citit o carte. „Cartea conține câteva sfaturi importante despre cum să reușești în viață. Se consideră că a înțeles cu adevărat cartea doar cel care, până la finalul lecturării va face o schimbare în viața sa” – de aici a pornit totul. Secretul era în carte, iar schimbarea în noi – astfel am început totul împreună. Investiția a fost mai greu să o pornim din loc. Pentru a instrui personalul antrenat în muncă am adus un brutar specializat din România, care a stat aici până nu a văzut că totul este în perfectă ordine”, a spus Natalia în cadrul unui interviu.

Foto: Ellene Mocrii

Sursa: EALider.md

Sugerează și tu o doamnă notorie!