Studii: Superioare ASEM

Ocupatia: Femeie de afaceri, atreprenoare, designer încălțăminte

Pasiune: Sport, dans, cărți, călătorii, mâncare, design, shopping

Limbi străine: Româna, rusa, engleza

Ultima carte citită: „Paralele” -Vica Demici, Zina Zen

Sugerează și tu o doamnă notorie!

Irina Calancea este designer, proprietara și creatoarea brand-ului de încălțăminte hand made Irka Shoes. Așa cum fiecare femeie face pasiune pentru încălțămintea frumoasă, tânărul designer te poate ajuta să-ți îndeplinești visul și să fii creatoarea propriilor pantofi.

Irka Calancea

irina CalanceaDesigner-ul Irina Calancea, o tânără drăguţă, comunicabilă şi modestă, demonstrează că o femeie are calităţile necesare pentru a administra o afacere. Irka Shoes este un brand de încălţăminte pentru femei şi bărbaţi devenit deja cunoscut atât în Republica Moldova, cât şi în România.Se implică și în cauze sociale, ori ele, crede Irina, o fac mai puternică și îi dau mai multă încredere în sine. La invitația Organizatorilor, Irka Shoes – Încălțăminte din Piele la comandă va participa la primul Fashion Show în care modelele vor fi fete cu dizabilități – DARE Social Fashion Show 2014.

A studiat la colegiul „George Coşbuc”, specialitatea „design vestimentar”. Ulterior, trecând prin mai multe încercări, a înţeles că hainele nu sunt vocaţia sa. A urmat Universtitatea de Studii Economice.

După absolvire, toate săgeţile indicau spre sfera fashion-ului și atunci a înțeles că trebuie să creeze ceva, dar era sigură că nu haine. Era pasionată foarte mult de genţi şi pantofi. Mai târziu, a cunoscut oameni profesionişti, care i-au oferit şansa să lucrez cu ei în colectiv şi să înveţe cum ar trebui să lucrez în domeniu.

Foto: Facebook.com

Sursa: EALider.md

Sugerează și tu o doamnă notorie!