Sâmbătă, în Beverly Hills, California a fost organizată o licitaţie de suvenire preluate din colecţia regretatei interprete Whitney Houston.

La licitaţia de suvenire din Beverly Hills au fost puse în vânzare mai multe obiecte, printre care și o bustieră purtată pe scenă de Whitney Houston, preluată cu 18.750 dolari. Vânzarea celor 13 articole a adus la un total de 80 187 dolari de la ofertanţi din galerie, pe telefon şi online, conform adjudecătorului celebrităţii, Darren Julien. 
 
O rochie gri, de catifea, pe care cântăreaţa a purtat-o la „pre-Grammy party” în 1996 a fost cumpărată cu 11.250 dolari.  
Cerceii cu perle în formă de picături, purtaţi de către Houston în filmul „The Bodyguard”, au fost vânduţi pentru 2.812 dolari, în timp ce vesta purtată în același film a costat 3.437 dolari. Alte elemente vândute au fost: o rochie de catifea mov, contra sumei de 7.500 dolari şi două perechei de pantaloni (negri şi aurii), care au ajuns la 2.125 dolari.
 
Interesul pentru colecţia pieselor lui Whitney Houston a crescut foarte mult de la moartea ei din 11 februarie curent, a declarat Julien. Cele mai multe dintre produsele vândute, considerate ca parte din seria Hollywood Legends, au fost furnizate de către prietenii câştigătoarei premiului Grammy şi de familia sa. 
 
„Ceea ce avem acum este tot ce vom avea de la Whitney Houston”, a spus el. „Acestea sunt niște obiecte de colecție, căutate de colecţionarii de vârf şi de fani”, adaugă acesta. Mai multe elemente, inclusiv circa 30 de rochii purtate de către Houston, vor fi licitate în luna iunie, într-una din următoarele licitații din seria vedetelor din muzică ale lui Darren Julien.

Distribuie articolul: