O nouă colecție de haine pentru fetițe, dar și pentru mămici, poezii și cântece dedicatei mamelor și mult roz - așa se anunță a fi noua colecție a brandului Lia Fia, care vine cu un eveniment special, înainte de 8 martie. Vino cu mama sau cu fiica și prinde ritmul primăverii!

„Colecția Primăvară/Vară 2018, este scăldată în nuanțele și aromele trandafirilor, care sunt așternuți delicat peste rochițele Lia Fia. Noile creații îndeplinesc cele mai pure și inocente vise. Este o colecție dedicată micilor Zâne, dar și celor care mai poartă în suflet visul feeric, adică mămicilor. Colorată în nuanțe vesele și calde, aceasta vă aduce vara pe trup și povestea în suflet”, ne spune Oxana Lungu, creatoarea brandului de haine pentru copii.

La eveniment, care are liber pentru toate mămicile și prințesele lor, sunt așteptate Zânele primăverii, dar și vestitoarele zilei de 8 Martie, în care vom elogia toate mamele și bunicuțele din lume. Sunteți îndemnate să purtați roz și să vă aduceți copilele la o feierie de primăvară, cu poezii și cântece dedicate mamelor, cu o tombolă cu premii și poate cel mai așteptat, cu noua colecție Lia Fia, adusă de ambasadoarele brandului – micile modele cochete.

În cadrul evenimentului vor fi defilate și câteva modele mamă-fiică. Brandul va anunța astfel trecerea la o nouă etapă de dezvoltare și lansarea site-ului  Liafia.ro – cu shopping online inclus. Primăvara o aducem noi! Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.