La sfârșit de martie, interpretul britanic Lexter a fost la Chişinău, însă nu pentru a ține un concert, ci pentru a înregistra câteva piese noi. Artistul a muncit mai multe zile în studioul lui Alex Brașovean. De acolo, a ieșit cu patru piese nou-nouțe. Acestea vor fi lansate de o casă de discuri renumită. Despre colaborarea lui Alex Braşovean cu Lexter am aflat chiar de la compozitorul şi aranjorul moldovean, care și-a împărtășit emoția celor 40 de ore de lucru asiduu chiar pe contul său de Facebook. Braşovean a scris: “A treia vizită a lui Lexter în Chișinău, în studiou la mine. Patru piese își așteaptă videoclipurile și lansarea! Va ieși ceva nou, deosebit și interesant. Curând, va apărea și produsul, licențiat de un Label internațional foarte renumit!”.

Lexter l-a cunoscut pe Brașovean în una dintre vizitele sale precedente în capitala moldavă, fiindu-i prezentat de unul dintre organizatorii concertului. Britanicul s-a îndrăgostit de muzica tânărului moldovean și a promis că se va întoarce după câteva hituri de la Alex.

Succesul lui Lexter a venit abia în 2008, după aproape 20 de ani de muncă. Atunci, el a cucerit Europa cu “Freedom to love”, ajungând una dintre cele mai difuzate piese la radio, în lunile de vară. Pentru că piesa a fost promovată peste tot, toate versiunile existente ale hitului “Freedom To Love” au fost incluse pe mai multe compilaţii, pentru a putea fi ascultate de fani oriunde şi oricând.

Distribuie articolul: