Frumoasa Leo Ciobu a trebuit să renunțe la produse lactate, dulciuri, chiar și la unele fructe ca să își asigure o formă fizică excelentă înainte de Campionatul Moldovei de Fitness și Culturism.

Ai planuri pentru ziua de 29 aprilie? Îți sugerăm să nu ratezi Campionatul Moldovei de Fitness și Culturism. Se anunță un show incendiar, cu participarea unor tinere extrem de frumoase, cu fese bine lucrate.Dublu vice-campioana la Fitness Bikini, Leo Ciobu, este hotărâtă să ia în acest an premiul cel mare. Se vrea campioană și basta, așa că trage de fiare de cinci ori pe săptâmână, câte o oră și jumătate:
13179297_951238104986350_8477364919294620746_n
„Cu trei luni înainte de competiție, regimul alimentar se schimbă puțin. În această perioadă renunț la foarte multe alimente care ar putea împiedica reducerea efectivă și mai rapidă a țesutului adipos, acestea fiind din categoria lactate, dulciuri, chiar și din fructe! Normal că această restricție e valabilă numai în cadrul pregătirii mele pentru campionat!”
După mine, Leo Ciobu arată perfect. Atleta însă consideră că mai are de lucrat până la perfecțiune.
„Eu în mod special simt că am spre ce tinde. Știu că pot arăta mai bine, dar asta necesită desigur timp. Totuși, sunt foarte mulțumită de rezultatele mele. Consider ca e o formă de campioană! Am muncit mult asupra mea și nu mă opresc.”
14435328_1047573812019445_6388574217953916803_o
La concurs nu va purta nimic decât un costum de baie și pantofii specifici competițiilor de acest gen. „Uniforma” va fi creată în conformitate cu standardele IFBB, iar concursul se va desfășura în câteva etape.
„Cele mai importante etape sunt defilarea individuala prezentând cele 3 poziții de bază (frontala,față și spate). În felul acesta, fiecare atlet își demonstrează individualitatea și forma fizică la care a muncit. Apoi, toate fetele se aliniază pentru a fi apreciate conform standardelor IFBB, organizatorul campionatului.”
Pasiunea lui Leo pentru fitness a început acum patru ani, dar practică sportul de o viață.
„Fac sport de când am început a merge. M-am născut cu un caracter de luptător, ceea ce mă ajută să realizez multe. Culturismul m-a disciplinat și m-a educat. Am învățat să ordonez lucrurile”, ne-a mărturisit Leo Ciobu.
Foto: Facebook