Lenuța Gheorghiță se consideră o ființă împlinită în viață și protejată de Dumnezeu având mama în viață. Chiar dacă este la mii de kilometri distanță, se văd rar, ele discută în fiecare zi, își împărtășesc totul și sunt cele mai bune prietene. Ce a învățat prețios artista de la mama sa și ce nu îi spune niciodată mamei, ne-a spus nouă în Campania #Mammamia.

„E foarte important pentru mine: Știu că undeva mama este, chiar dacă e la mii de kilometri distanță, în Israel. Știu că ea mă iubește necondiționat și mă susține întotdeauna în toate. E foarte important să ai părinti în viață, mai ales în cazul meu – ea a fost și mamă și tată și a știut ce să-mi dea ca să fiu călită pentru viață”.

Vezi și: Olga Verbițchi, în campania #Mammamia: „Nu mi-aș închipui viața fără ea”

Vasilisa Gheorghiță, mama interpretei Lenuța Gheorghiță

Cel mai important ce m-a învățat mama: În viață, orice s-ar întâmpla, va trece, trebuie să știi să te ridici de jos și să mergi neapărat spre visele tale. Mi-a mai spus că nu totul este roz în viață, iar pentru culorile care nu mi-s dragi trebuie să găsesc vopsele potrivite sau să le valorific altfel. E mare filozofia parcă, dar e atât de simplă, dată fiind de mama.

Mama mi-a spus că nu toată lumea poste să te iubească, nu vei plăcea niciodată tuturor și eu nu mi-am propus acest lucru niciodată. Sunt unicul copil al ei, m-a crescut singură, dar a avut încredere deplină în mine și asta mi-a dat mereu curaj. Această „mână liberă” în alegeri m-a călit foarte mult, de la o vârstă foarte fragedă și îi mulțumesc mult că nu mi-a impus niciodată alegerile ei.

Toată lumea e muritoare, asta am înțeles; Trăiește viața din plin – asta mi-a spus mama și asta îi transmit fiicei mele. Mama știa mereu că eu îmi voi atinge visele, asta deoarece perseverența și orientarea sunt de la ea moștenite.

Mama se supără pe mine de 5 ori pe zi de 6 îi trece. Acuma… eu nu-i spun chiar totul, că ea nu mai doarme!

În luna martie îți așteptăm povestea despre relația cu mama ta! Scrie-ne la EA@interakt.md ce ai învățat de la EA sau poate ce a învățat de la tine. 

Foto: Arhivă personală