Ce-i frumos nu e neapărat și sănătos. Lenjeria preferată a femeilor a fost sub lupa specialiștilor. Ce au descoperit aceștia te vor mai face oare sa o porți? Ciocolată sau vanilie? La munte sau la mare? Tanga sau chiloței clasici? Pe cât de sexy, pe atât de periculoasă pare să fie lenjeria tanga, accesoriul vestimentar indispensabil oricărei femei. Se pare că povestea pe care ne-au tot spus-o specialiștii, dar de care nu am ascultat până acum, este adevarată.

Tanga sunt confortabili, invizibili și sexy, însă caracteristicile acestea pălesc în fața bolilor pe care le pot genera. De ce? Explicația este foarte simplă: tanga acoperă porțiunea cea mai intimă a corpului, iar în timpul mișcării materialul se deplasează din față în spate și invers facilitând răspândirea bacteriilor din zona anusului (precum bacteria E.coli) în zona vaginală, acestea având posibilitatea de a se transmite către uretră, vezica sau chiar mai departe, dacă nu se acționează prin tratament.

De asemenea, materialul din care sunt fabricați chiloții tanga pot să irite zona genitală, dând naștere inflamațiilor și eventualelor infecții de tract urinar, dacă există un mediu prielnic. În același timp, folosirea lenjeriei tanga poate determină o creștere a sensibilității pielii și chiar apariția hemoroizilor.

Sfatul specialiștilor este de a nu purta zilnic tanga și de a renunța la ea în cazul apariției diverselor forme de infecții. Dacă totuși nu poți renunța la tanga, asigură-te că lenjeria este confecționată dintr-un material natural (mătase sau bumbac) și poartă mărimea potrivită.

Tu ești fan tanga sau preferi chiloții clasici? Te-a sfătuit vreodată medicul să renunți la acest gen de lenjerie?

Sursa/foto:  www.perfecte.ro 

Distribuie articolul: