Tot mai multe femei aleg să practice un sport, fie că vor să slăbească, fie că își doresc să se mențină în formă și să-și întărească musculatura. E important în cazul în care practici un sport, să nu uiți că ai nevoie de lenjerie special destinată pentru aceasta, întru cât îți protejează sânii.

Dacă practici sportul sau abia te hotărăști să o faci, trebuie să iei în calcul un moment important și anume necesitatea achiziției unui sutien, special destinat pentru femeile care merg la sală sau fac exerciții acasă. Lenjeria dată, este special destinată pentru pieptul femeilor. Ea este proiectată și confecționată în așa fel, încât să-ți protejeze sânii de efectele nefaste, aduse de vibrațiile și întinderile țesuturilor, care aduc după sine apariția vergeturilor și pierderea fermității sânilor.

Studiile au demonstrat că în timpul unui antrenament, țesuturile din sânii unei femei, se pot întinde până la 14 cm, în medie această cifră este de 4 cm. Sutienele destinate antrenamentelor, reduc această întindere de țesuturi, cu 78%, dublu comparativ cu sutienele obișnuite.

Medicii afirmă că, o dată ce sânul își pierde elasticitatea și fermitatea, acestea nu poate fi restabilite pe cale naturală, sub nici o formă. Unica ieșire din situație, în acest caz, este intervenția chirurgicală.

sursa:life-4you

Distribuie articolul: