Ziua mult așteptată se apropie cu pași mari! Deja v-ați ales rochia și accesoriile, și nu a rămas decât un element extrem de important, lenjeria sexy, care vă va oferi mai multă încredere în sine și splendoare.

La sigur că ați petrecut ore în șir pentru a alege rochia visurilor și pantofii ideali, dar v-ați gândit oare și ce veți purta desub? De fapt, totul trebuie să fie perfect în această zi, chiar și lenjeria. În cazul în care nu v-ați apreciat încă, nu e totul pierdut, pentru că vă vom ajuta să vă alegeți piesele care vă vor face să va simțiți confortabil și sexy.

Dantelă, mătase, satin, cu ornamente florale, de culoare albă sau nuanțe pastelate, sutieni cu bretele, balconete, totul în dependendență de modelul rochiei alese. Orientați-vă spre deux piece-uri fîcute din dantelă fină (bleu-ciel, roz blush, crem, ivory sau alb mat) si cu siguranță vă veți simți atrăgătoare și cât se poate de increzute atât în ziua nunții, cât și în noaptea nunții. Slipi sau boxeri, nu vă fie frică să încercați să purtați chiar tanga, în cazul în care aveți un pic de burtică, atunci puteți opta pentru niște slipi cu talia ridicată, care vă vor face să arătați mai suplă. Dacă veți purta o rochie mulată, atunci alegeți o pereche de string.

 

Foto: journaldesfemmes.com

Foto: journaldesfemmes.com

10101409-etincelante-en-lou-lingerie

10101480-sage-en-chantelle

 

10101468-legere-en-lise-charmel

10101439-sensuelle-en-triumph

10101428-seduisante-en-soleil-sucre

10101403-petillante-en-lou-lingerie

 

 

Distribuie articolul: