Un aspect cool, relaxat, boem, casual, nonconformist sau feminin – toate acestea le poţi primi dacă te împrieteneşti cu pantalonii legging (colanţii). O piesă versatilă, dar, atenţie, poate fi tricky! Regula de aur?

Leggings are not pants! (colanţii nu sunt pantaloni). Dacă vrei să ştii cu ce să-i combini pentru a arăta diferit în fiecare zi, precum şi unele sfaturi utile de la Del Sandeen  – trage cu ochiul mai jos.

Poartă colanţii cu tunici: Tunicile variază în lungime, aşa că este important ca tunica să fie suficient de lungă pentru a acoperi şoldurile şi dosul. Deoarece sunt atât de mulaţi pe corp, evită să porţi colanţi cu un top la fel de mulat (un outfit bun pentru sala de sport, nu şi ochii trecătorilor).

Femeile micuţe şi cele înalte: Dacă eşti mai josuţă ar trebui să ai grijă atunci când porţi pantaloni legging cu un top mai larg. Asigură-te că topul este proporţional înălţimii tale, astfel încât să nu treacă mai jos de jumătatea coapselor – în caz contrar, s-ar putea părea că porţi o rochie şi colanţi dedesubt. De asemenea, încearcă o combinaţie cât mai monocromă posibil pentru un efect de alungire. Dacă eşti printre norocoasele cu picioare lungi, fii prudentă la lungimea topului. Alege un tricou care acoperă burta, spatele şi… „sudul` 😉

Alege încălţămintea potrivită: balerinii, cizmele sau pantofii cu toc mic sunt cei mai potriviţi. Tocurile înalte în aşa caz arată prea tacky.

Colanţii şi rochiile: Lungimea perfectă a rochiei este cu o palmă mai sus de genunchi. Acesta este un caz în care o rochie strânsă pe corp ar arăta bine. Alege una tricotată şi accesorizeaz-o cu o curea lată. Poţi experimenta cu o rochie în stil boem, pentru un look şic şi feminin.

Fustele mini. O combinaţie populară în randul tinerelor, în special fustele din denim. Alunecă într-o pereche de balerini, adaugă un tricou simplu accesorizat cu un fular uşor şi obţine ţinuta casual perfectă pentru week-end.

Riscă! Pantalonii de tip legging sunt doar un accesoriu. Optează pentru culori şi print-uri dacă îţi doreşti o ţinută nonconformistă.

Sfat: colanţii din ţesături groase, opace şi fără strălucire camuflează pernuţele de grăsime pe care ai putea să le ai.

Distribuie articolul: