Zilele de week-end sunt niște ocazii speciale pentru a te relaxa și a comunica cu Sinele. Pentru acest sfârșit de săptămână, îți recomandăm 5 cărți motivaționale, care te vor inspira și te vor umple de energie.

”35 de kilograme de speranță”, de Anna Gavalda

Este o poveste uimitoare despre detaliile care ne construiesc sensul vieții: decizii, iubire, fidelitate, familie și credința în vise. Vei descoperi că dacă muncești pentru dorințele tale, vei obține cu siguranță ceea ceea ce meriți.

”Alchimistul”, de Paulo Coelho

Este o carte care te va fascina în totalitate. Prezintă povestea impresionantă a unui tânăr care urmărește semnele destinului său și asta îl ajută să ajungă la fericire. O carte care se citește dintr-o răsuflare și care îți amintește: ”Cu cât te apropii mai mult de visul tău, cu atât lucrurile devin mai anevoioase”. Urmărește întotdeauna semnele!

”Bărtânul și marea”, de Ernest Hemingway

Relatează 3 zile din viața unui pescar cubanez, pe nume Santiago, care, timp de aproape trei luni, nu a prins niciun pește. Urmărit de ghinion, bătrânul iese departe, în larg și atrage cel mai mare pește care a fost văzut vreodată. Felul în care Hemingway descrie confruntarea, dar și relația dintre pescarul Santiago și ucenicul său fidel, singurul care nu-și pierde încrederea în el, fac din ”Bătrânul și marea” o capodoperă a literaturii universale.

”Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”, de John Gray

Este manualul devenit bestseller, al relațiilor de dragoste contemporane. În această carte, Gray dezvăluie felul în care se deosebesc bărbații de femei, în toate domeniile vieții: din ce motiv cele două sexe comunică în mod diferit, gândesc, simt, percep, reacționează, răspund și iubesc în mod total diferit. Prin cartea sa, doctorul John Gray îi ajută pe bărbați și pe femei să înțeleagă, să respecte și să aprecieze diferențele dintre ei.

”Începe cu ce nu-ţi place”, de Brian Tracy

Este o carte clasică din domeniul dezvoltării personale, care s-a vândut (de la prima ediție, din 2001) în peste 1 milion de exemplare și a fost tradusă în 23 de limbi. Cartea prezintă cele mai importante 21 de sfaturi practice, pe care le poți aplica pentru a îndeplini cât mai rapid cele mai importante sarcini. ”Dacă ai de mâncat două broaște, începe cu cea mai urâtă” – este ideea acestei lucări motivaționale, care te va ajuta să-ți planifici strategic viața și să obții ce-ți dorești, indiferent de ceea ce nu-ți place.

 

 

 

 

Distribuie articolul: