A fost femeia care s-a îndrăgostit de un prinț și a devenit prințesă. Însă este femeia care a dus demn coroana sa și a știut cum să-ți pună în valoare personalitatea și statutul pentru ca să câștige inimile tuturor. Despre secretele iubirii acestei frumoase și celebre femei din toate timpurile, aflați în continuare.

Nu vă grăbiți să vă căsătoriți, nici chiar cu un prinț

Dacă nu sunteți sigură până la urmăde siguranța sentimentelor lui, nu vă grăbiți cu nunta. Astăzi puteți fi fericiți, pe când mâine, căsnicia poate deveni o luptă.

Nu vă faceți rău

Într-o zi, prințul Charles a prins-o pe Lady Diana de talie și i-a sugerat că ar avea ”ceva în plus”. De atunci, Lady D a început să slăbească depresiv. S-a îmbolnăvit chiar de bulimie, doar ca să piardă din kilogramele în plus. Pentru a câștiga iubirea cuiva, nu merită să vă sacrificați – asta spunea prințesa. Iubiți-vă pe sine!

Dăruiți iubire celor care au nevoie de ea

Lady D  se simțea stânjenită de lipsa de afecțiune a lui Charles, de aceea, a început să facă acte de caritate pentru copiii bolnavi de SIDA, leucemie și cancer. Își vindea ținutele scumpe și dădea banii celor nevoiași. Despe asta a învățat de la Maica Teresa.

      

Merită să vezi dincolo de rame – spunea prințesa Diana. Numai așa vei vedea viața în plenitudinea ei. Iubirea pe care o oferim, se întoarce la noi.

Surse foto: www.ibtimes.co.uk, www.stylelist.com

 

Distribuie articolul: