Biblioteca Națională a Republicii Moldova invită publicul larg la o lecție publică educațională întitulată „Secretele longevității sănătoase: recomandări practice”, susținută de Alexander Martynenko, medic generalist, specialist în nutriție și longevitate, autor a peste 20 de publicații științifice și recomandări metodice. Evenimentul are loc în cadrul ediției „Nocturna bibliotecilor 2022”.30 septembrie 2022, ora 19:00.

În cadrul lecției vor fi abordate toate aspectele longevității: de la activitate fizică și alimentație, până la vizita la medicul specialist, control și efectuarea testelor. Aceasta nu va fi o lecție obișnuită și plictisitoare, ci un eveniment luminos, pozitiv, bogat, cu acțiuni practice, teste, o expoziție inaugurată la Biblioteca Națională axată pe subiectul pus în dezbatere. Și punctul culminant al întâlnirii va fi desertul sănătos al autorului pe care toată lumea îl va putea savura.

În viitor, în funcție de cererea publicului, este luată în calcul continuarea unei serii de prelegeri menite să promoveze cunoștințele despre un stil de viață sănătos organizate în cooperare cu Centrul Pro-European de Servicii și Comunicare al Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, susținând în acest sens, inițiativa europeană.

Sala de conferințe „Alexe Rău”, blocul central, (str. 31 August 1989, nr. 78 „A”). Intrarea liberă.

Distribuie articolul: