Un filmuleț plin de adevăr și care poate trezi amintiri oricui. Asta a creat Cristi Catan Tudor - student la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Cine sunt protagoniștii imaginilor video, dar și cu ce mesaj vine tânărul către părinți, aflați mai jos.

cristi tudor

„Copiii răi nu sunt de învinuit atunci când părinții lor îi cresc astfel. Atât timp cât nu este târziu, părinții trebuie să se schimbe pentru copiii lor, oferindu-le atenție, educație și dragoste.”

 

Iată ideea pe care a încercat să o transpună în imagini Cristi Catan Tudor, el fiind și unul dintre actorii filmulețului. „Lecția de viață pentru părinți” îi are drept protagoniști pe membrii unei familii, cei care din cauza indiferenței, dar și a relațiilor bazate pe lipsa dragostei și sincerității, ajung într-o situație extrem de dificilă.

 

În rolul mamei s-a filmat interpreta de muzică populară, Stela Botez, cea care a intrat perfect în pielea personajului, iar Ianuș Șcarevnea a jucat rolul copilului. Anume el este pus în fața înfruntării certurilor părintești, dar și a zilelor tensionate, trăite deseori în familie – un fapt atât de actual.

capture-20170824-121940

Foto: Captură video