Recunoaște că îi plac tatuajele, dar că nu este o împătimită după ele, așa cum consideră alții. Astăzi, Adela Popescu a făcut o mărturisire publică despre faptul că a decis să-și facă un tatuaj. Este vorba despre un tatuaj minuscul, cu o semnificație imensă și care o va însoți pentru întreaga viață. Despre ce vorbim, vei afla mai jos.

„Astazi mi-am făcut un tatual. Miiiiiic. Mic, mare, e pe viață. Nu e ceva ce încurajez, Doamne ferește! Nu spun nici că ar trebui să te razi pe cap sau sa îți pui cercel în limbă. Vreau, doar, să fii autentic.  Să fii ca tine! Să ai curaj să fii ca tine! Și nimeni nu știe mai bine decât tine cum ești tu. Pentru că la tine e măsura. Ce e „prea mult”, sau „prea puțin” difera de la un individ la altul. A le încerca pe toate, cu masură și musai fără a pune în pericol integritatea și sănătatea ta, te eliberează! Te face un om luminos, asumat, prezent și absolut sigur pe deciziile pe care le ia.  Îmi plac tatuajele, dar nu sunt o împătimită a lor. Îmi place să le văd la Radu, îmi plac femeile „sălbatice”, cu un braț tatuat, părul aranjat „neglijent”, cu geacă de motor aruncată peste o rochiță scurtă, albă, de in și cu vreo doi copchii blonzi. Unul în brațe și altul de mână. Misto imagine, nu? În egală măsură, îmi plac femeile blonde, îmbrăcate impecabil, cu unghii roșii, stiletto, fustă conica și un decolteu ce se decupează perfect în cămașa de firmă. Dar nu îmi plac toate. Îmi plac doar acelea care se văd că așa sunt ele. De fapt, îmi place că sunt autentice. Asta e ceva ce nu are vârstă. Și știti de ce îmi plac femeile tatuate? Pentru că nu le-a fost frică. Nu le-a fost frică să-și personalizeze trupul. Pentru că au fost convinse. Și sunt atât de sigure de ele, încât nu le sperie nimic din ce pare a fi permanent. Căci nimic nu este. Decât dacă vrem noi. Și îmi plac și cele blonde cu stiletto, pentru că ele știu sigur că nu vor să-și facă un tatuaj. Nicioadată. Indiferent de moda și bărbat iubit. De la ideea asta am făcut ce am făcut astăzi. Da, mi-am facut un mic tatuaj. Așa, și? Cum se va schimba viața mea în rău acum, că am făcut-o? Dimpotrivă. Astăzi am câștigat ceva mult mai important. Curajul de a face exact ceea ce-mi doresc! Și, mărturisesc, nu știu în ce măsură voiam neapărat un tatuaj, așa, în general, cât îl doream pe acesta, să fie exact ca al lui Radu, doar că mai miiiiiiiic”, a declarat Adela, pe website-ul său personal.

Adela și-a tatuat semnul infinitului la încheietura mâinii stângi, în timp ce iubitul acesteia, Radu Vâlcan, are un tatuaj cu aceeași simbolică, însă o mărime diferită, pe încheietura mâinii drepte.

Foto: adelapopescu.eu

Distribuie articolul: