Copiii sunt oglinda părinților, de aceea pot învăța de la adulți nu doar cum să mănânce, să se îmbrace sau să vorbească, ci și să facă ordine! Un tătic din Noua Zeeandă a decis să-și împărtășească experiența la capitolul: „cum să înveți un copil să facă ordine în casă”.

Tăticul pe care îl veți cunoaște în clipul video de mai jos a decis să-și împărtășească experiența de „predare” a orelor de curățenie pentru bebeluși, clipul reușind să adune peste 7 milioane de vizualizări pe Facebook în doar 3 zile de la publicare.

Fiind tatăl a doi copii, Jordan (așa se numește tatăl) își împărtășește lecțiile de parenting încă din 2015. Prin vlogging, tăticul le arată părinților cum să-și învețe copiii să meargă pe bicicletă, cum să-și adoarmă odraslele și alte lucruri atât de necesare în fiecare familie.

Bărbatul susține că micuții trebuie deprinși de mici să lase curat după ei, pentru că până la vârsta de 3 ani se formează cele mai importante deprinderi. „Doar sunt niște copii, sunt gata să facă tot ce le veți cere!”, spune Jordan. Alba, fetița neozeelandezului, acceptă cu ușurință să dea cu aspiratorul, să strângă frunzele din ogradă, să spele cada, să arunce gunoiul etc.

Vedeți și voi experiența celor doi:

Foto: captură video

Video: How to DAD

Distribuie articolul: