După ce s-au logodit anul trecut, Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pârva se pregătesc să treacă la un nou nivel: acela de a deveni părinți. Lavinia și Ștefan formează un cuplu de mai bine de doi ani, relația acestora este una perfectă și au planuri mari de viitor, potrivit wowbiz.ro.

Deși nu multă lume credea că relația lui Ștefan Bănică Jr și a Laviniei Pârva va fi una de lungă durată, iată că s-au înșelat. Cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața lor personală, însă au recunoscut ca sunt fericiți și că s-au logodit, semn ca și-au făcut deja planuri seriose de viitor.

Foto: manager-artisti.ro/Ștefan Bănică Jr

Foto: manager-artisti.ro/Ștefan Bănică Jr

Mai mult, presa româească a aflat că solista și-ar fi făcut și analize pentru a se pregăti să rămână însărcinată. „Lavinia a fost la o clinică privată, acum câteva luni, unde și-a făcut toate analizele și investigațiile pe care le fac femeile înainte de a rămâne însarcinate. E un set de analize speciale pe care le fac femeile înainte de sarcină. Toate rezultatele i-au ieșit bune”, susțin surse din anturajul Laviniei, potrivit wowbir.ro.

Foto: puterea.ro/Lavinia Pârva

Foto: puterea.ro/Lavinia Pârva

Se știe că nici Lavinia, și nici Bănică Jr nu discută despre viața lor privată, însă ceea ce nu se știe este faptul ca nici familiile celor doi nu au „voie” să facă vreo declarație în ceea ce-i privește. Astfel, nici mama Laviniei, Stela Pârva, nu a dat nicio declarație pe această temă, ba mai mult, s-a scuzat și s-a încuiat în casă. „Nu dau declarații. Va rog să mă scuzați, dar nu vreau să se facă speculații, să se interpreteze ceva. Am mai vorbit cu jurnaliști și s-au făcut speculații. Nu vreau să discut despre nimic, și fetei mele sigur nu i-ar plăcea să știe că eu am dat vreun interviu”, a spus Stela, mama Laviniei Pârva.

În data de 24 noiembrie 2014, chiar de ziua Laviniei, Ștefan Bănică Jr a cerut-o în căsătorie, apoi cei doi îndrăgostiți au mers la Timișoara, la părinții artistei, unde Bănică a cerut-o de soție, a informat libertatea.ro.