Prima ediție a Festivalului Levănțicii organizat K Lumea, va găzdui și un mega concert de muzică clasică în aer liber, chiar în imediata apropiere a câmpului de lavandă.

În cadrul concertului vă veți alinta auzul cu următorii artiști:

Elite Quartet – Rafinamentul și pasiunea s-au contopit în strunele a patru instrumente cu coarde pentru a forma acest Quartet femiin, care mai este și rodul unei prietenii frumoase și sincere, crescută din dragostea celor care iubesc cu adevărat muzica. Cele patru tinere au acumulat o vastă experiență nu doar în ţară dar și în afara hotarelor ei.

BRAIN BAND este o trupă nouă de băieți talentați care s-a lansat în acest an și care experimentează noi ritmuri și stiluri. Îi vom cunoaște mai îndeaproape în cadrul unui recital la prima ediție de Lavender Fest.

Chişinău Youth Orchestra adună sub umbrela sa zeci de tineri instrumentiști, conduși de talentatul Andriano Marian. Aceștia vor veni cu un program variat de piese clasice și vă vor cuceri prin unicitatea muzicală creată de zeci de intrumente adunate pe aceeași scenă.

Tânăra pianistă Livia Știrbu-Sokolov – un tânără-minune, un talent înnăscut, care la vârsta ei fragedă a reușit să cucerească o lume întreagă, va susține un recital de excepie la un pian alb. În 2014. Livia a reprezentat Moldova la Eurovision Young Musicians, concurs ce s-a desfășurat în orașul german Cologne.

O altă supriză frumoasă a LAVENDER FEST este soprana Aglaia Mudrea –  o tânără din Moldova care în prezent este studentă la conservatorul din Roma.

O altă voce feminină pe care veți avea ocazia să o ascultați este cea a Lucreziei Venturiello, o mezzo-soprano, și o studentă la Conservatorul de muzică „Santa Cecilia” din Roma, care vine în Moldova special pentru evenimentul din 20 iunie.

La eveniment vor evolua sub bagheta fermacată a dirijorului Elena Marian fetele din corul „Cantabile”. Pentru necunoscători, corul este format din cele mai muzicale studente ale Academiei de Studii Economice. Colectivul este laureat al diferitor festivaluri și concursurile naționale și internaționale.

Alte două evoluții speciale este cea a grupului de percuționiști de Art Labyrinth și cea a Mariei Kionig la vibrofon.

Spectacolul se va încheia cu o premieră absolută, noul proiect masculin a dirijorului Ion Brătescu „Bravissimo” – o nouă trupă de tenori din Moldova.

Numărul locurilor la eveniment este limitat. Biletele pot fi achiziționate până în data de 13 iunie la preț de 250 lei/persoană și 450 lei/2 persoane. Iar de luni, 13 iunie biletele se vor scumpi: 300 lei/ persoană și 550 lei/ 2 persoane. Biletele pot fi cumpărate online prin intermediul site-ului Iticket.md sau la numărul de telefon 069015019.

Stați cu ochii pe Klumea pentru detalii. Vizitează-ne la http://klumea.eu/ şi urmărește pagina de Facebook.

Distribuie articolul: