Festivalul Lavender, un eveniment care are loc în premieră, propune iubitorilor de natură, arome și sănătate să vină la festival într-o ținută all white. Pentru a aduce un iz de prospețime și a contrasta cu lanurile purpurii de levănțică, iată principalele elemente de care trebuie să ții cont atunci când alegi să te îmbraci în alb. Totodată, Oxana Lungu, creatoarea Lia Fia, ne dezvăluie ce pregătește pentru festival la capitolul fashion. 

Ținuta all white e mereu în trend, însă e foarte greu să o adaptezi la propria personalitate și stilul personal. Astfel, pentru a atrage nu doar toate privirile, dar și razele soarelui la Festivalul Levănțicii, respectând dress-codul cerut de organizatori, îți vom propune câteva trucuri pentru a arăta senzațional și totodată comod. Urmărește mai jos câteva sfaturi cheie pentru o ținută monocromă stilată și confortabilă.

      1. Fii sigură pe tine!

Încrederea în sine la sigur este cheia, atunci cînd e vorba să porți culoarea alb. Nu îți fie frică să experimentezi cu albul și să te inspiri din postările blogger-ilor sau din revistele de modă. Albul scoate în evidență feminitatea și gingășia unei femei, oferind-ui un aspect de fashionistă, în cazul în care aceasta merge ferm și e sigură că arată impecabil.

lia fia 2

     

 2. Nu exagera cu nuanțele de alb

Deși albul este elementul esențial, prea multe nuanțe de alb vor dezechilibra ținuta și o vor face lipsită de gust și rafinament. În acest caz optează pentru o rochie albă maxi, sau o salopetă, astfel ai un look all white integru, fără prea multe bătăi de cap și ai toate șansele să nu dai greș.

all white

 3. Creează o siluetă proporționată

În cazul în care alegi să porți o pereche de pantaloni voluminoși, atunci ei trebuiesc asortați cu o bluziță mulată. Dacă optezi pentru o rochiță vaporoasă, ar fi bine să o accesorizezi cu o centură lată de o culoare mai aprinsă. În această vară, blugii albi și skinny sunt vedetele sezonului, pentru un look trendy aceștea vor fi combinați cu un top oversized.

allwhite

4. Accesorizează

Poți modifica aspectul ținutei tale rapid și ușor doar schimbând accesoriile. Cele mai potrivite bijuterii sunt cele aurii sau argintii, dacă îți dorești să arăți mai classy, dar aceasta e totuși o petrecere în aer liber și în sînul naturii, iată de ce, cel mai potrivit va fi o pălărie, o pereche de sandale nude și niște cercei colorați.

runwayinspiredoutfit-allwhite-casual

 5. Culoarea alb și pentru toată familia

Festivalul Lavender este un eveniment pentru toți, de toate vârstele, iar cei mici trebuie să completeze ținuta mamei sau a tatălui, purtând și ei ceva alb. Cea mai bună opțiune va fi un polo alb  și un chipiu de aceeași culoare, pentru băieței, fetițele însă, pot purta o fustiță lejeră sau o rochiță albă cu motive florale.

lia fia 1

 În cadrul Festivalului, marca de haine pentru fetițe Lia Fia a pregătit o defilare de modă inedită. Toate detaliile le avem de la creatoarea brandului, Oxana Lungu:

„De ceva timp, port în suflet imaginea unui lan imens de levănțică în floare, răspândind un parfum dulce și delicat a vară însorită, prin care alerg, sprințară și cu pletele în vânt, alături de scumpele mele copile. Acest tablou idilic m-a inspirit în crearea colecției „Mame și Fiice”, pe care o vom prezenta în 10 seturi la Festival. Sunt haine concepute din stofe naturale (in și bumbac), pentru contopire maximă cu mama-natură. Modelele sunt create cu foarte multă dragoste, fiind conturate de dantele delicate, pentru o senzație intensă de vară vaporoasă și brodate manual de mânuțele harnice ale meșterițelor, pentru un suflu irepetabil. Vă îndemn s-o savuraţi cu drag!”

Foto: Lia Fia, style.fr

Distribuie articolul: