Laurențiu Duța, solistul trupei 3 Sud-Est, a ajuns la spital cu hemoragie internă, din cauza unei furculiţe din plastic care s-a rupt şi i-a perforat esofagul. Artistul a tras un semnal de alarmă pe contul său de Facebook, unde a povestit că a fost operat de urgenţă, deoarece risca să facă un blocaj respirator.

Cântărețul a comandat mâncare la un hotel din Pitești, acolo unde era cazat și urma să susțină concert împreună cu trupa. În timp ce mânca, furculița din plastic s-a rupt și o bucată ascuțită din ea i s-a înfipt în esofag.

„MARE ATENȚIE la tacâmurile din plastic cu precădere la cele albe. Datorită faptului ca sunt din ce în ce mai subțiri sunt un real pericol pentru sănătatea noastră. Eu am pățit-o în urmă cu două săptămâni, în seara dinaintea unui concert 3 Sud Est în Pitești. Am comandat mâncare la hotelul unde eram cazat și în timp ce serveam, furculița din plastic s-a rupt și o bucată ascuțită din ea s-a înfipt în esofag. Am ajuns la Spitalul de Urgență din Pitești, dar acolo neavând endoscop, decât în timpul zilei, a trebui să plec imediat spre Spitalul de Urgentă Floreasca din Bucuresti, unde prin endoscopie mi s-a extras bucățica de plastic din esofag… ”, a scris cântărețul pe pagina sa de Facebook.

Apoi și-a asigurat fanii că se simte bine, iar concertul l-a reprogramat după doua zile. Situaţia putea fi mai gravă dacă bucata de plastic ingerată ajungea în stomac, astfel era să provoace o perforaţie intestinală.

Sursa foto: Facebook.com/Laurențiu Duța