Formația Akord a lansat recent o melodie, care a fost compusă de Laurențiu Duță, pe versurile unei admiratoare a trupei. Colaborarea lui Duță cu basarabenii este o premieră pentru artistul din România, băieții de la Akord reușind să-l convingă de talentul și capacitățile lor. Piesa „Am uitat sa uit de tine” este noua realizare a trupei Akord, o frumoasă colaborare cu Laurențiu Duță, aranjorul și interpretul din România. „Piesa are o istorie foarte interesantă, am mers tocmai la Constanța pentru această colaborare cu Laurențiu Duță. Ne doream acest lucru de mai multă vreme și ne bucurăm că am spart clișeul că Duță lucrează doar cu artiștii săi”, a declarat Igor Sîrbu într-o emisiune la un post TV muzical.

Și textul piesei are o istorie aparte, băieții contribuind și ei la varianta ascultată în cântec: “După un concert la Palatul Național, Tatiana Afanas, o admiratoare a trupei noastre, scriitoare, ne-a dăruit cartea ei de versuri. Nouă ne-a plăcut foarte mult poezia care dădea titlul cărții. Am mai transformat-o, i-am făcut un refren și am înregistrat-o la București, apoi și la Chișinău”, au mai spus cei doi Igori din Akord.

Igor Stribițchi și Igor Sîrbu au declarat că noua producție muzicală are și o variantă în limba rusă, pe care o vor face publică foarte curând. “Am testat un pic piața cu piesa Crush, iată de ce ne va fi mai ușor cu piesa “Prosti”. Versurile au fost separat scrise, nu e vorba de o traducere a textului original”, a declarat Sîrbu. Piesa va avea și un videoclip care va fi filmat probabil la București, dar implicând și personal, regizori de la Chișinău.

Distribuie articolul: