Laurențiu Crețu a fost un copil foarte așteptat și dorit în familia sa, dar fericirea acesteia depinde acum doar de sănătatea micuțului. După naștere, copilul a fost diagnosticat cu o boală foarte rară, pentru tratamentul căreia familia nu are cei 15 mii de euro necesari. PentruEA vă îndeamnă să-l ajutați pe Laurențiu să trăiască – viitorul are nevoie de zâmbetul acestui copil. Familia Creţu din satul Ţareuca, raionul Rezina suportă o durere de nedescris. Și-au dorit nespus un copil, sarcina decurgea foarte bine, dar bucuria părinților a fost curmată imediat după nașterea micuțului. Copilul sa născut cu masa de 4,05 kg, fiind aparent sănătos, dar o problemă i-a uimit pe toți: băiatul a fost diagnosticat cu o boală foarte rar întâlnită la noi – extrofia vezicii urinare. Altfel spus, s-a născut cu vezica urinară în afara pântecelui. Boala este tratabilă, dar nu la noi în ţară.

La 23 de zile, un profesor-doctor din Rusia a acceptat să-l opereze, deși nu-i dădea mari șanse. Familia a adunat cei șase mii de euro necesari de la toate rudele și prietenii, iar pe unu noiembrie 2012 s-a efectuat operaţia. Reușita acesteia îl ține în viață până acum pe Laurențiu, însă băiatul mai are nevoie de o intervenție pentru transformarea uretrei și altor organe. Această intervenție este programată pentru unu noiembrie 2013 și cotă 15 mii de euro – o sumă imposibilă pentru familia Crețu.

Laurențiu și familia sa contează pe susținerea fiecăruia dintre dvs, a tuturor oamenilor de bună credinţă, în scopul de a aduna suma necesară pentru ca acest copil să fie ca toți ceilalți. Specialiștii îi dau băiețelului șanse mari, iar familia speră că foarte curând, coșmarul se va sfârși, iar Laurențiu va fi pus pe picioare. Cei care doresc să facă o donație pentru Laurențiu Crețu, o pot efectua la următoarele conturi:
BC Moldindconbank SA, filiala Rezina, cod bancar MOLDMD2X335
Pentru Lei: 2252035745
Pentru Euro sau Dolari: MD81ML000000002252035745
Beneficiar: Crețu Ala, mama lui Laurențiu
cod fiscal: 2002028038212
Telefon 069332196

Distribuie articolul: