Laura Cosoi este pe ultima suntă de metri să-și pună pirostriile. Săptămâna aceasta, bloggerița se căsătoreşte cu iubitul ei, omul de afaceri Cosmin.

 

Vedeta a pus la punct practic toate detaliile pentru căsătoria sa. Așa cum a declarat Laura anterior, tinerii vor organiza o nuntă și două petreceri de neuitat. Prima va avea loc la Tg.Mureș, acolo unde locuiește mirele, iar doua petrecere va fi la Iaşi, acasă la familia Larei.

În ziua nunții, Laura va purta, cu siguranță o rochie albă și stilată, iar pânpp atunci a decis să arate fanilor cum ar arăta dacă ar fi o mireasă indiană.

Laura-Cosoi-061

„Iata-mă mireasă! 🙂 În LA am locuit la prietenii lui Cosmin, o familie absolut superbă, el roman, ea indiancă. Duminică dimineaţa ne-am trezit, am repetat dansul mirilor (pregătit de mama),, am mâncat pranz indian şi Kavita mi-a împrumutat sari-ul şi accesoriile tradiţionale, costumându-mă astfel în mireasă indiancă. A fost o surpriză foarte frumoasă pentru Cosmin! Până îmbrac rochia albă iată-mă în varianta colorată! 🙂, a scris vedeta pe blogul personal. (Semnele de punctuație și ortografia din textul citat a fost păstrat)

Laura-Cosoi-071

E frumoasă Laura în ținută de mireasă indiană, însă suntem nerăbdătpri s o vedem în rochia propriu-zisă. 

Laura-Cosoi-131

 

Distribuie articolul: