După ce a învins la „Românii au Talent”, românca Laura Bretan a reușit să trezească furtuni de emoții și în rândul juraților de la America's Got Talent. Concurenta a evoluat în finala concursului, iar în câteva ore ar putea deveni marea câștigătoare.

În ciuda concurenței acerbe și a luptei dintre voturile spectatorilor, talentul Laurei nu are egal în cadrul show-ului „America’s Got Talent” și are toate șansele să fie remunerat cu marele premiu, în valoare de 1 milion de dolari.

Pentru finală, adolescenta a ales să intre în rolul Cenușăresei, interpretând o piesă pe care a cântat-o și în preselecțiile concursului „Românii au Talent” – „O Mio Babbino Caro”.

Acompaniată live de orchestră, mica soprană a uluit și de această dată nu doar jurații, ci și milioanele de telespectori care o admirau pe întreg continentul Americii de Nord.

După evoluția Laurei, Howie Mandel a exclamat:

„Remarcabil! Ai fost perfectă! Aceasta a fost o evoluție de un milion de dolari!”

Modelul Heidi Klum:

„Ai arătat ca o prințesă în această seară, dar ai dominat scena ca o regină!”

Mel B (Melanie Brown), o altă jurată:

„Am văzut că ai avut emoții mari în această seară, însă fiecare notă atinsă de tine a fost perfectă… Dar ce spectacol!”

Emoțiile Laurei vor continua până azi seara (ora Americii), când se va desfășura a doua parte a finalei „America’s Got Talent”. Până atunci, Laura își roagă fanii să o voteze. Adolescenta se numără printre marii favoriți.

Foto: captură video

Distribuie articolul: