Larisa Mocrii are 49 și este Inspector Principal al Biroului Vamal Chișinău. E o doamnă grațioasă, elegantă și stilată. Știe cum să-și pună în evidență feminitatea și frumusețea. Are o siluetă și un chip de invidiat și spune că secretul felului în care arată este capacitatea de-a ști să te bucuri de viață, în pofida tuturor geutăților.


Succesul este
munca făcută cu pasiune, autoinstruire permanentă, încredere în propria reușită şi neacceptarea rutinei.

Fericirea la feminin se poate manifesta sub diferite forme: un freamăt în inimă, la primul sărut timid din adolescență, ochii înlacrimați, atunci când îți vezi copilul nou-născut, mândria cuminte, pe care o simţi privindu-ți fiica mireasă sau liniștea sufletească, pe care o vezi reflectată în privirea iubitoare a bărbatului.

Feminitatea constă în reflectarea în exterior a frumuseții interioare. O femeie poate să fie feminină de la natură şi de la mama ei, dar în acelaşi timp, își poate cultiva această calitate de una singură. Feminitatea nu poate fi afectată de vârstă, dimpotrivă, ea se amplifică și iese în evidență odată cu trecerea anilor, atunci când timpul îndrăzneşte să se atingă de chipul femeii.

Sărbătoarea femeilor este prilejul de a ne bucura împreună de energia benefică a tuturor urărilor de bine, care se revarsă spre noi, odată cu mângâierea razelor tot mai îndrăznețe ale soarelui de martie.

 

Bărbaţii sunt rezultatul realizării femeilor. Prin respect, înțelepciune, dragoste și finețe, femeia dezvoltă în bărbat curajul, forța, voința, dorința de a iubi și proteja. Prea multă dragoste maternă pentru fecior poate fi periculoasă – aceasta implică sentimente de posesivitate şi dependență, oprind, astfel, dezvoltarea calităților barbătești.

Frumosul se ascunde în tot, depinde dacă putem să-l vedem. Suntem preocupați de grijile cotidiene ori de problemele, care există uneori doar în mintea noastră şi ratăm uneori esenţialul. În jurul nostru, putem vedea frumusețea schimbătoare a naturii, iar zâmbind, am putea vedea frumusețea interioară a fiecarui om întâlnit pe stradă.

 

Femeia este creatoarea spațiului de dragoste, care îmbină frumos rațiunea și energia bărbatului cu înțelepciunea și spiritualitatea femeii.

Copiii sunt suflete independente, care vin pe pământ pentru a experimenta viaţa. Ei au nevoie de dragostea părinților, mai mult decât de asigurarea lor materială. Nicio valoare materială nu poate completa golul din sufletul lipsit de dragoste al copilului. Un copil iubit creşte şi se transformă într-un om fericit.

 

Maternitatea este sensul existenței feminine. Nașterea unui copil este cea mai valoroasă operă, pe care o poate semna femeia. Maternitatea vine în rezultatul dragostei, ea nu este un scop în sine. Devenind mamă, eu am simțit pentru prima dată miracolul divinității, am făcut prima reevaluare a sistemului meu de valori, am făcut primul pas în dezvoltarea mea spirituală.

Femeile iubesc bărbaţii pentru că ochii lor sunt ca o oglindă. Femeile se privesc şi se văd perfecte. Gabriel Garcia Marquez spunea: „Nu te iubesc pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce sunt eu, atunci când sunt cu tine.”

 

 

 

 

 Projet idea by Ellene Photograhy 

 

Mulțumim partenerilor noștri:
 
Make up – Marcela Ursu

 Coafură – Anastasia Bându-Crudu

 Vestimentație: