Avon Moldova vine în această primăvară cu un nou produs de îngrijire a tenului, Nutra Efects. Ieri a avut loc lansarea unei game inovatoare marca Avon, care este bazată pe ingrediente naturale, cu o putere extraordinară de regenerare: semințe de chia, rodie și streliția. 

Echipa Avon a adunat jurnaliste și bloggerițe într-un local din Chișinău pentru a le prezenta noul produs, compus doar din ingrediente naturale, cu efect garantat de hidratare și împrospătare.

Avon Nutra Effects este un produs performant pe piața Moldovei, lipsit de substanțe chimice și care vine să accetueze frumusețea naturală a femeii.

Noua gamă de îngrijire a tenului este disponibilă în cinci subgame, fiecare adresând o problemă specifică tenului: Hydration, Balance, Radiance, Ageless și Ageless Advanced. Bazat pe semințe care-ți fac tenul să strălucească, produsul este bogat în vitamina E și provitamina B5. Nutra Effects este adecvat tenului sensibil, precum și cel acneeic. Mai mult, cremele nu conțin parabeni, ftalați sau coloranți.

După prezentarea produsului, fiecare invitată prezentă la eveniment a avut posibilitatea să participe la un workshop, în care a realizat o compoziție din floare de streliția și rodie, elemente ale cremelor din aceasta gamă.

Ingredientele din Nutra Effects au făcut parte și din decorul sălii. Invitatele nu au putut părăsi evenimentul fără să se fotografieze la panoul din frunze naturale, flori de streliția și rodie.

Gama de creme inovative, Nutra Effects este mult așteptată pe piața din Moldova, iar începând cu data de 16 aprilie, fiecare femeie care pune preț pe frumusețea și prospețimea tenului va putea procura produsul.

Avon Cosmetics (Moldova)

Bd. Ștefan cel Mare, 65, of. 500

Tel.: +373-22-267-676

www.avon.md

www.facebook.com/Avon.md

Distribuie articolul: