Tot mai mulți interpreți celebri sosesc în Republica Moldova și oferă live-uri de excepție. După  ce Loredana Groza și-a încheiat turneul ”Magic” la Palatul Național din Chișinău, pe data de 9 aprilie, ieri seară, interpreta letonă Laima Vaicule a evoluat pe scena Teatrului de Operă şi Balet Maria Bieşu, din Chișinău.

Artista de origine letonă a încântat printr-o ținută formată din costum negru, cu frac și papion, amintind ritmurile sale de tradiționale de jazz și pop.

La vârsta de 60 de ani, pe care a împlinit-o la 31 martie, Laima arată superb: urmele de îmbătrânire nu se fac vizibile pe tenul interpretei.

Alături de Laima Vaikule, pe scena Teatrului de Operă și Balet au evoluat interpreții autohtoni Tania Cergă și Cătălin Josan.

Tania Cergă a strălucit într-o ținută cu fustă vaporoasă, neagră și lungă până la glezne, prelungită, în partea superioară, de o bluză cu print floral. Interpreta a asociat perfect, la ținuta sa, și o pereche de pantofi mov.

Cătălin Josan a purtat, însă, ca de obicei, un costum negru, clasic – ținută completată de o pereche de pantofi maro.

Menționăm că interpreții au evoluat într-un recital organizat în contextul campaniei caritabile, organizate de Fundația Edelweiss.

Sursă foto: edelweiss.md