Am intuit anterior că Lady Gaga și alesul inimii sale, Taylor Kinney, s-au căsătorit în taină, însă așteptările noastre au fost mari: cei doi doar s-au logodit într-un ritual foarte profund și intim, la un restaurant cu specific italian din New York. Mai mult decât atât, diva a participat la un interviu pentru publicația britanică The Times, iar în interviu a dezvăluit mai multe detalii despre viitorii copii pe care îi va avea cu Kinney.

În interviul pentru sursa citată, Lady Gaga a făcut mai multe declarații cu privire la viața sa personală. Astfel, în spatele unei extravagante și neobișnuite femei precum este ea, se ascunde o femeie sensibilă, care își dorește o căsnicie frumoasă și o droaie de copii.

Vreau să nasc mulți copii… dar dacă e să vorbesc sincer, atunci cel puțin trei copii. Vor fi ca niște monștri mici și vor tot timpul alături de mine. Cel mai probabil că muzica mea n-o să le placă… cu siguranță că nu-mi vor fi fani.”

Despre bărbatul pe care îl iubește deja de câțiva ani, Lady Gaga a mărturisit: „Este primul om pe care l-am căzut să plângă în timp ce eu strig pe scenă. Acest lucru înseamnă mai mult decât orice pentru mine. Taylor  mă susține în tot ceea ce fac și mă iubește din interior și exterior. Este complet „orb” atunci când vine vorba de felul în care mă îmbrac, sau de procesul meu creativ. El îi cunoaște și pe oamenii care mi-au dat viață.”

Acum, muzica nu mai este sensul vieții sale, pentru că Lady Gaga se vrea a fi și o bună familistă. „Vreau să trăiesc viața de familie. Eu am crescut într-o familie foarte puternică și acum chiar nu-mi pot imagina cum e asta să nu ai o familie cu nucleu normal”, dezvăluie excentrica divă. 

Amintim că acum două săptămâni vă anunțam despre presupusa căsătorie dintre Kinney și Gaga. 

Toate speculațiile cu privire la căsătoria dintre Lady Gaga și Taylor Kinney au pornit de la ultima apariție a lui Kinney în cadrul serialului „Chicago Fire”, când pe degetul inelar al bărbatului a fost surprinsă o verighetă de argint.

 

Loading

I’m REALLY excited to be on @nbcchicagofire tonight! Just about as excited as I was to see my buddy #TaylorKinney at our press day yesterday. Bear hugs are the best hugs. #ChicagoFire #ChicagoPD #ThatsHisPersonalRing #NotForTheShow #EveryoneCalmDown #LindsayAndSeverideArentMarried

View on Instagram

Din descrierea fotografiei pe care a distribuit-o actrița Sophia Bush pe internet, rezultă clar că inelul de pe degetul lu Kinney nu are nicio legătură cu serialul în care acesta și-au făcut apariția. Asta, pentru că în film, cei doi joacă rolul a doi parteneri de cuplu.

Foto: usmagazine.comjustjared.com

Distribuie articolul: