Lady Gaga a revenit la costumele ei ciudate care au consacrat-o drept una dintre cele mai controversate artiste ale momentului. Că tot vin sărbătorile, interpreta nu mai are nevoie de brad în casă pentru că îl poartă cu ea. Și l-a instalat pe cap, cu tot cu globuri și ghirlande.

Cântăreaţa a fost văzută în Londra îmbrăcată într-un costum ce a vrut să fie de fapt un brad de Crăciun. Ca totul să fie cât mai veridic, Lady Gaga a purtat o pălărie din crengi de brad, în mod evident, împodobită cu globuleţe, cât şi cu o steluţă în vârf.

 Bradul gaga

Apariţia vedetei nu a fost lipsită de incidente. Unul dintre fotografi, care a devenit mult prea insistent, a fost îndepărtat de gărzile de corp ale cântăreţei. In timpul imbrâncelilor, fotograful şi-a pierdut incalţămintea, iar Lady Gaga i-a ridicat adidasul de pe jos cu un gest de divă, uşor iritată de haosul creat.

gaga cu bradul, libertatea.ro

În plus, vedeta a avut grijă să asorteze o salopetă într-o nuanţă festivă de roşu la decoraţiunea naturală de pe cap. Voi ce părere aveţi despre costumaţia ei?

Sursa: OKMagazine, 1music.ro

Distribuie articolul: