După operaţia la şold, pe care a avut-o în această primăvară, în urma căreia şi-a anulat turneul mondial “Born This Way Ball” , Lady Gaga a aflat că îi mai trebuie câteva luni ca să se recupereze definitiv. Între timp, diva inventează diverse activităţi pentru a se menţine în tonus, în special moral. Artista, în vârstă de 27 de ani, anunţase, în februarie, că a fost diagnosticată cu o formă severă de inflamaţie a articulaţiilor şi a fost nevoie de o operaţie la şold. În primăvara aceasta, operaţia a avut loc cu succes, iar diva s-a gândit că este cazul să mai ajute pe cineva care suferă de aceeaşi maladie, dar o formă mai severă. Este vorba de o tânără de 19 ani, căreia i-a plătit consultarea la aceeaşi medici, care au operat-o şi pe ea.

Anterior Gaga, pentru a se înveseli, a comandat la un designer renumit un scaun cu rotile deosebit. Acesta era poleit cu aur de 24 de carate, tapiţat cu piele, cu baldachin detaşabil şi care se întinde în spate în cazul în care diva vrea să doarmă.

 

Unul din prietenii artistei a spus că aceasta a fost “zdrobită” după ce a aflat vestea: “Ea are o grămadă de proiecte pe care vrea să le dezvolte, dar acum are nevoie de acceptul medicilor săi. Asta e ceea ce o deranjează şi o frustrează cel mai mult”. În perioada de recuperare, Lady Gaga a lucrat cu Tony Bennett la melodiile dintr-un nou album de jazz.
 

Distribuie articolul: