Interpreta Corina și Connect-R au lansat recent videoclipul oficial al ultimului lor single: „Of Corso”. Artista din România a îndrăznit să aibă în videoclip câteva imagini care duc cu gândul la outfit-urile lui Lady Gaga. Păr călărat, accesorii exagerate în păr și o vestimentație sumară. Voi cum credeți, seamănă artistele la mule capitole?  

Videoclipul piesei „Of Corso” a fost filmat în mai puțin de 16 ore. Un clip colorat, cu elemente tropicale, care dă startul hiturilor în România. Ceea ce atrage cel mai mult atenția sunt imaginile foarte provocatoare, ținutele explusive și machiajul exagerat. Corina poartă un corset realizat din metal ce aparține brandului exclusivist Idriss Guelai Atelier.

Corina

Corina si Gaga

„Of Corso e o piesă pozitivă, de vară, o joacă dinamică și senzuală în același timp între doi îndrăgostiți. Mi-am dorit mereu să lucrez cu Connect-R. Este un artist complet, cu șarm, un timbru aparte și foarte mult talent. Cred că e perfectă combinația dintre noi doi – e că vanilla și ciocolata”, povestește Corina zâmbind. 

Connect-R si Lady Gaga

Foto: ADPM, Sursa: EMonden

Distribuie articolul: