Unu iulie este ziua de naștere a “Prințesei Inimilor” – Prinţesa Diana. Dacă nu era moartea tragică din 1997, astăzi Lady Di ar fi împlinit 52 de ani. Filantrop desăvârșit, o aristocrată înnăscută, o icoană de stil – Lady Di este încă un model pentru mulți dintre noi. Ea a devenit un simbol al stilului democratic, al eleganței, deși regale, ușor de înțeles pentru oamenii obișnuiți. De la bun început, Diana a fost de neclintit în materie de stil și practic și-a făcut propria garderoba. Lady Di a decis imediat că va sprijini designerii britanici, îmbrăcându-se doar în creațiile compatrioților săi. Kate Middleton, care este adesea comparată cu Diana, are aceeași “politică” vestimentară. În onoarea zilei de naștere a Lady Di vă oferim o privire de ansamblu asupra celor mai bune imagini cu această femeie remarcabilă.

Ținutele de zi și cele de coctail erau cele în care prințesa era cel mai des văzută. Cert e că ocazia nu conta, Lady Di arăta excepțional cu orice prilej și era mereu ținta tuturor reflectoarelor și a camerelor foto.

Începând cu rochia de mireasă și terminând cu rochii pe care le îmbrăca la diverse recepții oficiale, prințesa a preferat mereu modele unicat, semnate de designeri celebri. Fiecare model a intrat în istorie prin ceva și aproape fiecare se identifică astăzi cu “Prințesei Inimilor”.

Acțiunile caritabile ale prințesei se numără printre cele mai numeroase acte cu menire socială desfășurate în activitatea sa. Lady Diana se afișa cu orice ocazie alături de copiii săi ori cu alți orfani și copii din țările sărace unde își orienta acțiunile.

Pălăriile sunt o marcă a familiei regale pe care “Prințesei Inimilor” a știut să o pună în valoare.

Prințesa Diana avea și ocupații mai ordinare, făcea sport și mergea la curse alături de soțul ei. Istoria păstrează poze cu Lady Diana și în alte ipostaze decât cele oficiale.