Zilele trecute, am fost uimiți să aflăm despre o nouă colaborare a băieților de la Trei Sud Est. Soliștii au anunțat despre lansarea unui featuring în colaborare cu Inna, pentru single-ul „Mai Stai”. Piesa integrală și videoclipul au apărut pe YouTube ieri, chiar dacă băieții se află, actualmente, într-un turneu în mai multe orașe din Canada. Veți rămâne impresionați de regia acestui videoclip. Se poate numi scurtmetraj în adevăratul sens al cuvântului!

Talentele se atrag ca niște magneți, iar dacă INNA cucerește prin ascuțimea vocii, băieții de la Trei Sud Est fac adevărate ravagii cu versurile din piesa „Mai Stai”. „Speram ca noua noastră piesă, interpretată alături de INNA, constănțeanca noastra, să vă atinga inimile”, spun cei 3 soliști.

INNA, la rândul ei, este în culmea fericirii după colaborarea cu legendarii săi colegi. „Sunt foarte fericită și mândră să cânt o piesă împreună cu 3 Sud Est, artiști pe care îi apreciez de ani buni. Este un vis împlinit. Sunt cu atât mai încântată, cu cât și ei, ca și mine, vin de la malul mării. Ne-am unit forțele și a ieșit „Mai stai” – o piesă sinceră și dragă mie”, spune cântăreața.

foto: urban.ro

foto: urban.ro

Teaser-ul acestei piese a stârnit o adevărată vâlvă pe nternet, mai ales că „Mai stai” conține refrenul unei piese lansate pe YouTube, acum câțiva ani, de Play & Win. Și dacă refrenul s-a păstrat în noua piesă, restul melodiei este compus de Laurențiu, Viorel și Mihai.

„Mai Stai” este un featuring care conține muzică și versuri scrise de Laurențiu Duță, Viorel Șipoș, Mihai Budeanu, Radu Bolfea, Marcel Botezan și Sebastian Barac. Produsul a fost lansat pe piața din România de către mai multe case de discuri: Cat Music, Roton, Global Records  și 1Artist Music.

 

Distribuie articolul: