Asemeni unor cercetători, copiii își trăiesc din plin vârsta curiozității. Caută să descopere lumea înconjurătoare zi de zi, iar descoperirile mari le fac atunci când au mai primit un răspuns pe înțeles la întrebarea: de ce?

Campania „Copii DININIMA” recomandă brandul vestimentar MaxiKids”, care vine să completeze necesitatea de cunoaștere a picilor prin gama variată de modele pe care le oferă.

cover

Astfel, puteți opta cu încredere pentru stilul clasic, unde nuanțele de alb și negru, croiala modernă și țesăturile de calitate le permit micilor cercetători să arate bine și să se simtă confortabil, în timp ce descoperă lumea împreună cu amicii lor.

maxikids

Modelele casual le oferă copiilor libertatea de a explora nestigheriți fiecare centimetru pătrat din casă și din curte, unde orice obiect își are propria poveste.

IMG_9439

MaxiKids are grijă ca cei mici să se simtă bine și confortabil chiar și în momentele mai speciale, pentru care propune ținute de ocazie interesante.

maxikids

Brandul autohton este mai aproape de părinți și copii prin calitatea superioară și prețurile accesibile pe care le oferă.

Copiii poartă curiozitatea din ei la fel de firesc ca și hăinuțele pe care le îmbracă. Rămâi curios cu „MaxiKids”!

maxikids

Campania „Copii DININIMA” este realizată în cadrul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Intenațională (USAID) și Agenția Suedeză de Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida). Conținutul materialelor realizate în campanie nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernului SUA, a Sida sau a Guvernului Suediei.

P