Nu în zadar fanii o asociază pe Lenuța Gheorghiță cu un foc arzător. Solista orchestrei „Mugurel” e plină de energie și a învățat să-și țină emoțiile în frâu indiferent de ce problemă ar avea, inclusiv la volan. Cântăreața a devenit eroina emisiunii „Trafic cu vedete”, a lui Cristian Pletiniuc, fiind provocată la un test drive în care a dat pe față mai multe secrete.

14079803_1076099009092302_3782364624823829502_n

Am actuala mașină cam de 4 ani și este a teia mea mașină la număr. Am ales-o pentru că este cea mai comodă și este exact o mașină pentru o mămică cu doi copii. Am doi copii minunați, cu nume de sfinți și sunt o mămică tare fericită, pentru că am cei mai frumoși pui.

Am prins timpurile alea bune, în care erau foarte puține femei la volan. Exact acum aproape 16 ani am luat permisul și am avut parte de primul meu automobil, pe care l-am așteptat o perioadă mai lungă de timp. A fost și o mașină de mâna a doua, un Opel Astra roșu, cu cutie automată, motor 1,8, visul unei domnișoare.

Ea preferă să-şi scrie singură textele ca să ajungă mai ușor la inimile ascultătorilor ei. Lenuţa Gheorghiţă, în trecut solista orchestrei „Mugurel”, colaborează de mai mult timp cu diferiţi muzicieni şi colective de muzică populară şi compozitori de muzică ușoară. Că este talentată în scenă – ştim. Cum se descurcă la volan – asta a vrut să afle colegul nostru Cristian Pletiniuc, care a invitat-o pe Lenuța la tradiționalul test drive.

Posted by Veranda on 24 August 2016

Am aceleași probleme ca și fiecare șofer, dar am fost învățat să țin orice problemă acasă și să o rezolv singură, iar în public să nu ies posmorâtă, oftigoasă, că nu-mi place ceva ori că nu am nu știu ce. Socot că fiecare dintre noi are probleme și nu este binevenit să ne asumăm grijile cuiva. Încerc să fiu mereu zâmbitoare, să am chef și voie bună. Zâmbiți mai des, dar găsiți mereu motivația în voi”, a mărturisit interpreta, în cadrul test-drive-ului.

Foto: Arhiva Personală, captură video

Distribuie articolul: