Centrul Comercial Shopping MallDova este din nou locul în care copiii și părinții se pot bucura de atmosfera pascală, surprize plăcute și premii de valoare. Între 20 martie - 20 aprilie evenimentele și activitățile dedicate întregii familii se vor ține lanț!

În câteva zile va fi dat startul atelierelor de creație pentru copii, care în fiecare vineri (17:00-19:00), sâmbătă și duminică (16:00-18:00) sunt așteptați la etajul 3 al centrului comercial, unde vor învăța să meșterească obiecte tradiționale și decorațiuni tematice pentru sărbătoarea de Paști.

Începând cu 24 martie Iepurașul de Paști va fi prezent zilnic la Shopping MallDova, unde îi va întâlni pe toți copilașii cu surprize dulci, de luni până vineri între orele 17:00-20:00, iar în weekend – între 14:00 – 17:00.

În toate zilele de sâmbătă din frumoasa perioadă pre-pascală copiii sunt așteptați la parterul centrului comercial, unde vor putea participa la show-uri interactive organizate special pentru ei (15:00-16:00).

Iepurașul mai pune la cale și alte surprize spectaculoase! Pe 8 aprilie nu ratați marele eveniment „Împarte bucurii împreună cu Iepurașul de Paști și amicii săi”. Iepurașul împreună cu prietenii săi Cocoșul, Oița și Eastre, zeița Lunii,vor saluta copii și îi vor ghida în aventura de a găsi cele 7 ouă magice! Veniți la sărbătoare cu ouă încondeiate pentru a primi daruri! Cât de plin va fi coșul de paște depinde de eforturile comune ale personajelor și ale copiilor.

Bineînțeles, sărbătoarea n-ar fi completă fără Marea Tombolă Pascală, care adună tot mai mulți amatori de shopping. Grăbește-te să-ți încerci și tu norocul! Toți cei care fac cumpărături în sumă de cel puțin 300 de lei în această perioadă, primesc șansa de a participa și de a câștiga unul dintre premiile frumoase de la Iepuraș: 5 extractoare de nutrienţi NutriBullet, 5 valize Samsonite și premiul mare – un automobil SUZUKI SX – 4, modelul anului 2017. (Pentru a participa ai nevoie doar de bonul cumpărăturilor efectuate la Shopping MallDova în perioada 20 martie – 20 aprilie 2017. Regulamentul tombolei îl poți găsi aici.) Iar pe 20 aprilie ne vedem la Extragerea câștigătorilor, ca să aflăm cui au revenit premiile puse la bătaie, cu o sărbătoare de zile mari!

Și reține:

CU CÂT MAI MULTE CUMPĂRĂTURI – CU ATÂT MAI MULTE ŞANSE DE CÂŞTIG!

P