Zilele trecute, interpreta română Alina Sorescu și soțul său, Alexandru Ciucu, au sărbătorit prima zi de naștere a fetiței lor, Elena Carolina. Micuța a fost alintată cu daruri din partea apropiaților și a trecut prin toate obiceiurile care se practică în România, atunci când copiii împlinesc un an: ruperea turtei și alegerea unui obiect din mulțimea de obiecte care i se propune copilului pe tavă. Se pare că micuța va călca pe urmele părinților săi!

„Duminică am sărbătorit-o pe Carolina la împlinirea primului ei anișor”, mărturisește Alina Sorescu pe contul său oficial de Facebook, distribuind și o serie de fotografii de la petrecerea dedicată fetiței lor. Elena Carolina s-a născut la 12 ianuarie, dar petrecerea organizată în cinstea fetei a avut loc mai târziu.

Și, cum e tradiția în România, nașii de botez ai fetiței au trebuit să-l pună pe copil la încercare ca să aleagă un obiect din seria de obiecte amplasate pe o tavă. „Nașii Afrodita & Severuș și nașa mică Francesca au avut o idee genială! Iată de pe ce tăviță haioasă a ales Carolina obiectele la ruperea turtei”, spune Alina Sorescu.

Era de așteptat și ce obiecte va alege micuța Carolina, de pe tava nașilor. „Carolina a ales de pe tăviță microfonul, cheile de la mașină și centimetrul… așadar, câte ceva de la amândoi. Chiar dacă ne va urma sau nu, noi o vom sprijini în orice va alege să facă mai târziu. Ne aşteptam să ia microfonul pentru că îi place foarte mult să danseze şi e foarte receptivă mai ales la muzică pe care o cântă mami la şcoala ei de muzică pentru copii. Noi te vom sprijini în orice vei alege să faci, iubita noastră!”, spun fericiții părinți.

Și, pentru ca „meniul” cu surprize să fie complet, tot la aniversare, Carolina a făcut primii săi pași în compania mamei.

Potrivit puterea.ro, Elena Carolina a primit din partea naşilor o brăţară de argint, haine, jucării şi un delicios tort cu mousse de fistic şi vişine.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: