Surpriză cu chicote chiar în platoul emisiunii a cărei gazdă este - de asta a avut parte prezentatoarea Lili Lozan de ziua ei de naștere. Fiind astăzi omagiată, colegii jurnalistei de la Prime TV au hotărât să o surprindă într-un mod mai deosebit, iar pentru că o cunosc destul de bine, aceștia au decis să o răsfețe cu deliciul său preferat – tortul Tiramisu.

Totuși, lucrurile nu au mers chiar bine și, din neatenție, atunci când trebuia să-i înmâneze desertul, acesta i-a alunecat din mâna reporterului Ion Orlov. Chiar și așa, prezentatorii au găsit ieșire din situație și, nesfiindu-se, au mâncat de pe podea din tortul distrus, chiar dacă Lilia susține că este la dietă.

lili 5

Într-un final, și-a dat seama că totul este o farsă, atunci când colegii de platou au apărut cu un alt tort și cu un buchet frumos de flori. Toată această scenă a luat-o prin surprindere pe omagiată.

lili 2

Amuzată și totodată emoționată pînă la lacrimi, prezentatoarea este fericită că este înconjurată oameni minunați și este recunoscătoare pentru tot ce are:

„Mă rog să fim cu toții sănătoși, în rest cum o vrea Dumnezeu. Azi sunt mai emoționată ca niciodată. În emisie, băieții mi-au făcut atâtea surprize, am fost numai în bocete de bucurie. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot, în rest, mi-e frică să mai cer ceva”, a afirmat prezentatoarea, contactată de revista noastră.

Precizăm că astăzi, 4 octombrie, Lili Lozan a împlinit 31 de ani.

lili 4

lili1

Vedeți în video-ul de mai jos cum s-a petrecut totul: