De regulă, la petrecerile corporate se bea și se mânâncă mult, iar pe la colțuri se bârfesc într-o veselie colegii. Băieții din echipa Comedy Zebra Show sparg rutina cu glumițe inspirate din domeniul de activitate al colectivului de muncă și din trăsăturile de caracter ale angajaților. Vezi cum s-au descurcat la Petrecerea în Pijamale marca EA.md și „ArtVest” SA, unde s-a glumit despre femei, pijamale și ... femeile în pijamale.

Pe scurt, despre o petrecere în pijamale la care vrei să revii (Video)

Băieții din Comedy Zebra Show sunt tot mai des invitați la petrecerile corporate. Astăzi de exemplu, vor glumi pe seama unor specialiști IT. Înainte de fiecare chef, echipa comedy ia legătura cu administrația companiilor pentru detalii legate inclusiv de obiceiurile angajaților.

„Întrebați-ne unde noi nu am ajuns. Am participat chiar și la petrecerile unei companii foarte mari producătoare de băuturi carbogazoase. Astăzi, programul băieților va fi adaptat la domeniul tehnologiei și informației. Înainte de fiecare petrecere, primim un e-mail cu lux de amănunte despre colaboratorii companiei. Băieții fac scheciuri corespunzătoare”, ne-a povestit Gabi Marcu.

Citește și: Până la lacrimi! Comedy Zebra Show prezintă „De vorbă cu mama…” – un filmuleț dedicat celor mai scumpe ființe din lume

Una din cele mai tari glume la Petrecerea în Pijamale, inspirată din viața reală după cum declară băieții, a sunat în felul următor:

17158931_1450125391667109_18948822483843539_o

„Vine una din femeile care a participat la petrecere la psiholog. Acolo e întrebată ce a pățit. Femeia explică: „am fost la pijama party, acolo era o altă femeie cu o pijama identică. Cel mai strașnic este că ea a luat-o cu o reducere de 50 la sută.”

Vezi și: Ce pijamale poartă persoanele publice de la noi? Află cine preferă stilul „nud” (Video)

Disclaimer Pijama