În contextul dinamic al vieții noastre de azi, cunoașterea unei limbi străine înseamnă acces la școlile de peste hotare, acces la cursuri online – detalii extrem de importante în CV-ul tău și nu în ultimul rând, socializare. Mai simplu ar fi să spunem – cunoașterea unei limbi străine garantează o reușită în studii și carieră.

Azi, engleza studiată la școală nu mai e suficientă pentru perspectiva de succes, pe care ne-o programăm pentru viitorul nostru. Este nevoie de un studiu mult mai aprofundat al limbii pe domenii și profiluri. De exemplu, dacă ai nevoie de certificări pentru anumite universități din străinătate la sigur ai nevoie de o pregătire mult mai specifică decât ceea ce ți-a oferit până acum manualul convențional de engleză. Și cel mai important, la sigur o să ai nevoie de un profesor calificat.

Dar să nu uităm și de odraslele noastre, în care investim efort de educație și multă dragoste. Ritmul dinamic al vieții noastre creează și o concurență mai serioasă pentru copiii noștri spre deosebire de cea la care am fost supuși noi. Cunoașterea limbii engleze este absolut necesară pentru copiii zilelor noastre și e bine să le oferim ce e mai bun încă de mici.

Centrul de Limbi Europene ORATORICA, oferă o gamă largă de servicii și cursuri atât pentru adulți, cât și pentru copii. La Oratorica poți studia limba de specialitate în domenii ca: business și administrare, management, medicină, arte și altele, sau studiul aprofundat al unei limbi pentru certificări.


Centrul de dezvoltare pentru copii din cadrul Oratorica, oferă copiilor pe lângă cunoaștere, încredere în sine, plăcerea de a socializa și de a interacționa, curajul de a păși cu dreptul într-o lume globalizată.

IMG-20170905-WA0032

Cursurile predate la Oratorica se desfășoară prin utilizarea a diverse metode de predare printre care materiale audio și video, jocuri sau lucrul în echipă.  Aceste metode sunt orientate spre antrenarea fiecărui elev în parte pe tot parcursul desfășurării orei.

IMG-20170905-WA0006 IMG-20170905-WA0021 IMG-20170905-WA0041

La Oratorica studenții învață să pronunțe corect și deprind plăcerea de a comunica într-o limbă străină. Pe lângă pedagogii instruiți la noi în țară, Oratorica oferă șansa de studiere a unei limbi străine prin comunicarea continuă cu un profesor nativ. Astfel, veți fi capabili nu doar să cunoașteți, dar și să gândiți într-o limbă străină.

Este important să te poți integra într-o societate globalizată, este și mai important să înregistrezi succese în ceea ce faci, iar asta depinde de tine și perseverențele tale. De ce nu ai investi azi în viitorul tău? Începe cu studierea unei limbi străine pentru tine și copilul tău.

Pentru detalii sună acum la:  079 00 77 46 (Fil Buiucani), 060 73 55 33 (Fil. Botanica) 078 80 90 58 (Fil. Râșcani), 078 76 50 00 (Fil. Ciocana), 079003343 (Fil. Bălți).

P