Ne-am fi așteptat că va face o pauză după nașterea celui de-al doilea copil, dar n-a fost să fie! Antonia are grijă de fanii săi și va lansa, în scurt timp, o nouă piesă solo – „Chica Loca”, la care a muncit în colaborare cu studiourile Roton MusicGlobal Records și băieții de la Play & Win. Cum arată teaserul provocator al Antoniei, vedeți mai jos.

New single and video soon” (Piesa și videoclipul apar în curând), scrie Antonia, pe contul său oficial de Facebook.

Vedeta nu a specificat, însă, dacă a lucrat la piesă și videoclip până la naștere sau imediat după. Cert e că în noul colaj, realizat de Gabriel Hennessey, vedeta apare fără nicio urmă de burtică.

Dacă e valabilă a doua variantă, asta ar însemna că Antonia a lăsat cu bona bebelușul ei de nici două săptămâni în favoarea filmărilor și înregistrărilor. Noua piesă, în schimb, prelungește șirul de melodii dance ale artistei și va înfierbânta cu siguranță acest miez de iarnă.

Din teaserul foto se vede clar că Antonia nu renunță nici de data asta la body-urile provocatoare și nici la culoarea neagră, care o prinde perfect.

Ultima apariție a interpretei a fost în videoclipul de la început de decembrie, lui Alex Velea „Defectul tău sunt eu”, dedicat relației încă neoficiale cu mama băiețelului său – Cezar Andrei.

Atunci, Velea spunea: „Toți căutăm iubirea, dar puțini dintre noi găsesc acea dragoste absolută, necondiționată, singurul lucru de care avem nevoie pentru a fi fericiți. Eu sunt unul dintre norocoșii care au găsit-o și vreau să o împărtășesc cu toată lumea. Este povestea mea, spusă în cel mai simplu și mai sincer mod: prin muzică.”

Foto: Gabriel Hennessey Official

Distribuie articolul: