Pe 15 noiembrie  Shopping MallDova împlineşte 5 ani de activitate, iar cu această ocazie va fi organizată Noaptea reducerilor şi o petrecere de aniversare. Începând cu ora 19:00 şi până la 00:00, amatorii de shopping vor putea “vâna” cele mai bune preţuri şi cele mai frumoase cadouri.

Pe lângă reduceri, toţi cei prezenţi la eveniment vor avea parte de o adevărată sărbătoare cu multe concursuri cu premii şi un show cu focuri de artificii. Începând cu ora 21:00,  Live Beat & Elena Carafizi vor încânta publicul cu muzică de calitate.

Şi fanii de pe pagina oficială a Shopping MallDova pe Facebook pot sărbători împreună cu noi. Începând cu 8 noiembrie, persoanele care postează o poză făcută în mall poate deveni câştigătoarea voucherelor de cumpărături în valoare de 2000 lei, 1000 lei sau 500 lei.

Iar pentru iubitorii de cumpărături şi muzică, Shopping MallDova împreună cu postul de radio  Kiss FM au iniţiat un concurs cu premii la bowling. Cei care vor răspunde la o întrebare simplă despre Shopping MallDova, pot cîştiga vouchere la bowling în valoare de 300 lei fiecare.

Toate persoanele care vor face cumpărături de Noaptea reducerilor pot participa la tombola cu premii ce vor fi extrase la miezul nopţii. Cumpărând de minim 100 lei, oricine poate fi cîştigătorul unuia din cele 3 premii mari: călătorie în Dubai, România sau Bulgaria sau cele 15 vouchere de reducere pentru serviciile stomatologice Vivodent. Pe lângă aceste premii, pe parcursul serii vor fi oferite multe alte cadouri oferite de partenerii evenimentului.

 La muuuult shopping!

P

Distribuie articolul: