Cu ocazia împlinirii primului an de viață de la nașterea lui George, Familia Regală a emis o fotografie oficială de-a micului prinț, care îl ilustrează într-o ipostază irepetabilă. În fotografia postată de locuitorii Palatului Buckingham, George este deja flăcău, își ține echilibrul fără ajutorul mamei și este mai hotărât ca oricând!

Fotografia făcută în cinstea aniversării a fost realizată la 2 iulie, de către fotograful John Stillwell. ”Este un copil foate rapid. A trebuit să stau în genunchi, pentru ca să-l surprind cu camera”, mărturisește fotograful, pentru presa britanică.

Poza a fost realizată în timp ce Familia Regală efectua o vizită la expoziția ”Sensational Butterflies”, din cadrul London’s Natural History Museum.

 

Deși are doar un an, micuțul George a emoționat o lume întreagă prin felul în care s-a manifestat în fața fotografilor.

Toată lumea își amintește despre cum nașterea primului moștenitor al lui William a fost așteptată de jurnaliști zile în șir. Aceștia dormeau lângă maternitatea la care a născut Katherine de dragul primelor imagini cu ieșirea din spital a tinerei familii.

Îmbrăcată într-o rochie albastră cu buline, la fel ca și prințesa Diana, ducesa de Cambridge îl purta pe micul George în brațe, învelit într-un șal special creat pentru el, din lână merinos, de către australianca Cynthia Read.

Au urmat momente de nedescris pentru întreaga Familie Regală. Primăvara trecută, Kate, George și William am mers în primul turneu ”în trei” în Australia și Noua Zeelandă.

Și cum jurnaliștii au stat cu ochiul pe ei la fiecare minut, l-au surprins pe George în ipostaze tot mai drăgălașe.

La primul prânz caritabil la care a fost luat și el, George s-a arătat de-a dreptul îndrăgostit de buclele mamei sale, cu care se juca fără încetare.

De asemenea, micuțul socializa fără încetare cu ceilalți copii și își etala, în poze, primii dințișori.

Când Familia Regală s-a îndreptat spre Sydney, am aflat și cine e bona bebelușului. Este vorba despre Maria Teresa Turrion Borrallo, cea care a avut grijă de micuț în timp ce părinții lui efectuau o excursie prin cele mai renumite locuri din oraș.

A urmat primul Paște din viața lui George. Cu ocazia sărbătorii, cei trei s-au întreptat la Grădina Zoologică din Sydney, pentru a-i arăta lui George animalele care locuiesc acolo.

Imaginile cu micul prinț au fost de-a dreptul emoționante.

Animalele s-au dovedit a fi adevărate motive de bucurie pentru prinț, așa că pe fața bebelușului George au apărut zâmbete de toate formele.

George a rămas de-a dreptul impresionat de ursuleții Koala, de girafe, dar și de alte animale, pe care le răsplătea cu râsete și mirare.

Emoții deosebite, însă, i-a trezit animăluțul australian bilby, pe care George a vrut din răsputeri s-l atingă pe urechi.

Lucrătorii grădinii zoologice au promis că animăluțul va fi numit în cinstea lui George, apoi i-au dăruit un bilby-jucărie.

Autoritățile australiene s-au gâdit chiar să elaboreze, pe lângă iepurașii de Paște, din ciocolată, și bilby din ciocolată, pentru a atrage atenția publicului.

La începutul lunii mai, experții au constatat că fiul lui Kate și William este foarte capabil și se dezvoltă în ritm rapid, spre deosebire de alți copii de vârsta lui. „Este un copil extrem de activ, care se joacă şi care ar putea fi pe cale de a merge pe jos, ceea ce este minunat, la nouă luni” au constatat medicii.

La mijlocul lunii iunie, prințul de 11 luni a fost surprins făcând primii pași, în compania mamei sale.

În timp ce William participa la un meci de polo caritabil, Kate Midletton, împreună cu George, urmăreau nerăbrători scena sportivă. Nerăbdarea mamei se trăgea din neastâmpărul băiatului, care: ba lovea mingea, ba încerca să se ”rupă” cu repeziciune din brațele mamei.

Din fericire, Ducesa de Cambridge nu s-a enervat prea mult de scenele micuțului și l-a lăsat să-și facă primii pași.

Acum câteva zile, presa străină a distribuit în masă știrea despre cea de-a doua sarcină a ducesei Kate Middleton. Dacă va avea George un frate sau o soră, rămâne de văzut. Până atunci, însă, îi dorim lui George o creștere fără primejdii și vă ținem la curent cu toate evenimentele care se petrec la Palatul Buckingham!

Astăzi, aflăm că George va primi în dar de la părinții săi un cadou modest – niște jucării de lemn.

Foto: www.hollyscoop.com, Ki Prince, SWNS.com, Max Mumby, Splash News, Rupert Harley, Facebook, Media-Mode