Astăzi, 11 martie 2014, Compania Publică TeleRadio Moldova desfășoară prima semifinală a concursului Eurovision Song Contest 2014, selecția națională. Studioul 2 al postului de televiziune Moldova 1 găzduiește evenimentul, care este transmis și live pe trm.md. 

Boris Covali, Olia Tira, Felicia Dunaf sau Vlad Ray sunt doar câteva dintre numele care deja au evoluat în scena Eurovision Moldova. În total 12 interpreţi concurează astăzi pentru a se promova în marea finală. Șapte dintre ei vor ajunge în finala națională cu votul 50/50 a notelor oferite de juriul de specialitate și a televotingului. Cel de-al 8-lea concurent va fi ales 100 % de public, în rezultatul televotingului.

Publicul își poate vota favoriţii pentru finala selecției naționale Eurovision Song Contest 2014. Pentru cei din reţelele de telefonie mobilă: Orange, Moldcell, Unite şi Amplus se va trimite un sms la numărul 999 + numărul participantului. Din reţeaua de telefonie fixă Moldtelecom se va forma: 0900999 + numărul participantului. Costul unui mesaj este de 8 lei în orice reţea. Mesajul trebuie să conţină numele interpretului.

Cea de-a doua semifinală va avea loc pe 13 martie, iar finala pe 15 martie.

Etapa națională a concursului Eurovision Song Contest 2014 este organizată de IPNA Compania „Teleradio-Moldova” (TRM), Orange Moldova, Moldova Agroindbank, cu suportul Guvernului Republicii Moldova.

Sursa: trm.md

Distribuie articolul: