O bună parte din bărbații țării cumpărau flori la miez de noapte. Au împânzit piața angro de la Calea Basarabiei, ca să economisească pe buchetul destinat soției, iubitei, mamei sau fiicei cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Dragostea pentru femeile dragi este mare, buzunarul însă cam mic. Un trandafir s-a vândut în această noapte la un preț de 40-60 lei.

În această noapte, erau atât de multe mașini în zona pieței „Calea Basarabiei” încât a fost nevoie să fie dirijată circulația de câțiva agenți de patrulare. De altfel, aceștia au profitat de situația de serviciu ca să cumpere și ei flori femeilor dragi. Agentul Ivan Nuțoi a luat crizanteme pentru soție și fiică, iar Nicolae Dereniov – tranfadiri pentru soție.

image (1)

Domnul din imaginea de mai jos, foarte grăbit, ne-a spus că a luat flori pentru soție, fiică și colegele de birou.

image (5)

Deși au venit după prețuri mai mici la flori, cei mai mulți ne-au spus că nici nu le-au simțit. Un trandafir a costat astă-noapte între 40 și 60 lei, iar crizantema s-a vândut cu 30 de lei rămurica. Lalelele, de altfel unele dintre cele mai solicitate căci sunt flori de primăvară, au costat între 15 și 20 lei firul. image (7)Trebuie să vă avertizez să fiți atenți la ce flori cumpărați, s-ar putea să se ofilească peste noapte, așa cum s-a întâmplat cu buchetul meu pentru mama. Am dat pe aceste flori din Olanda 150 lei. Noaptea, erau de o gingășie rară. Bobocii albi de floare mi se asociau cu primăvara și blândețea mamei.

image (11)

 

 

 

 

Distribuie articolul: