De două săptămâni, Serena Williams trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. După nouă luni de așteptare, jucătoarea de tenis și-a ținut în sfârșit minunea în brațe. Se decrală o mămică împlinită, fapt pentru care a făcut publică și prima imagine cu micuța.


Citește și: Serena Williams a devenit mamă!

În postare, Serena a dezvăluit și numele bebelușei. Fetița se numește Alexis Olympia Ohanian Jr., iar prenumele acesteia, cu siguranță, nu a fost ales întâmplător. Copila pare să fi moștenit trăsăturile tatălui său, cel care, din spusele proaspetei mămici, i-a fost alături și a susținut-o pe tot parcursul sarcinii.

Публикация от Serena Williams (@serenawilliams)

Iar surprizele nu s-au terminat aici. Sportiva, în vârstă de 35 de ani, și-a uimit cei peste 6 milioane de urmăritori virtuali cu încă un filmuleț în care a surprins momente de până a deveni mămică, dar și de după naștere. În videoul emoționant, aceasta a dezvăluit că bebelușa făcea mișcări în burtică în fiecare zi, la ora 22:15, dar și momentele speciafice trăite de o gravidă: de la picioare umflate și până la stări de spirit din cele mai diverse.

„A fost o perioadă lungă, cu multe complicații, dar priviți ce minune a apărut în viața noastră”, spune Serena Williams pe final, acolo unde se află alături de mica sa prințesă.

Vezi și: Însărcinată în ultimul trimestru, Serena Williams a pozat nud pentru o revistă americană (FOTO)

Foto: Instagram.com