Cine s-ar fi gândit că la doar două luni după ce a născut o fetiță la Centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles, interpreta Christina Aguilera își va relua activitatea și cariera muzicală? Despre acest lucru, vedeta a comunicat ieri, prin intermediul Social Media.

Christina și-a confirmat ieri întoarcerea în calitate de mentor la show-ul „The Voice” alături de Adam Levine, Blake Shalton și Pharrell Williams. 

 

 

Anterior, Christina a fost înlocuită în același loc și de Shakira sau Gwen Stefani, vedeta dorind să-și petreacă mai mult timp alături de familie.  Amintim că vedeta de 33 de ani a adus pe lume o fetiță la 18 august curent, printr-o operație de cezariană. 

Potrivit presei de peste ocean, cuplul a sosit la spitalul „Cedars-Sinai Medical Center” încă înainte de începerea travaliului. Aguilera a devenit mamă pentru prima oară încă acum șase ani, când a venit pe lume fiul său, pe nume Max. Băiatul s-a născut din căsătoria cu Jordan Bratman.

Pe Matt Rutler, Christina l-a întâlnit în 2010, pe platourile de filmări a producției „Burlesque”. Cei doi s-au logodit de „Ziua Îndrăgostiților” în acest an, iar despre sarcină au anunțat imediat peste o săptămână.

Conform postărilor de pe rețelele de socializare, cântăreața a lucrat în studioul de înregistrări până în ultimele zile. 

Tot până în ultimele săptămâni de la naștere, vedeta a participat la o ședință foto asbsolut dezgolită.  Nu era pentru prima oară când Aguilera a pozat nud, în perioada sarcinii. Vedeta a participat la o astfel de ședință foto și în perioada primei gravidități, din precedenta căsătorie. Atunci, însă, Christina nu a pozat atât de provocator!

Foto: Instagram, vmagazine.com

Distribuie articolul: